KUDŁA Mateusz napisał(a):A to tam ktoś wpuszcza na odcinki ? Jeśli chcesz wejść z kastrem po piwie na teren oficjalnego punktu widokowego to obowiązuje Cię ustawa o imprezach masowych i raczej Cię nie wpuszczą. Jednak we wszystkich innych miejscach śmiało możesz korzystać, nawet z dmuchanej lali
Marcinnno napisał(a):Witam wszystkich,
Wybieram się na Rajd Polski i posiadam wolne miejsca w samochodzie. Jestem w okolic Katowic, mam 34 lata![]()
Wyjazd w nocy w środę 25 czerwca (tak żeby w Mikołajkach być w czwartek rano) i powrót do domu w niedzielę w godzinach nocnych (wyjaz z Mikołajek w godz. popołudniowych).
Nocleg na miejscu w okolicach Giżycka na któryśm z pól namiotowych posiadających zaplecze sanitarne, jeżeli będzie padał deszcze próba znalezienia noclegu w prywatnej kwaterze - no chyba, że ktoś ma coś już fajnego namierzone![]()
Jeżeli jesteś zainterespwany proszę o kontakt na mojego maila: marcinn.poczta@gmail.com
Pozdrawiam wszystkich
-- Pn, 23 cze 2014, 19:40 --
Jak myślicie, czy wpuszczą mnie na OS z składanym krzesłem turystycznym, lub pustą kratą po piwie?
slawekkk napisał(a):Witam. Wyjeżdżam w czwartek w nocy z Wadowice/Bielska oczywiście do Mikołajek, mogę zabrać dwie/trzy osoby. Mój numer 531 499 277. Pozdrawiam
ewrc-results.com napisał(a):Ráno v Polsku 9 stupnu, strasna zima.
SNAJ Per napisał(a):ewrc-results.com napisał(a):Ráno v Polsku 9 stupnu, strasna zima.
![]()
![]()
andrew88 napisał(a):Panowie e-rajdowcy z Dolnego Śląska ma ktoś z Was wolne miejsce na rajd dla jednej osoby?
Powrót do RSMŚ, RSME, IRC i inne rajdy zagraniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości