Zmień rozmiar tekstu   Drukuj

Komentarze (Odcinek RBR)

Rywalizacja na wyznaczonym odcinku w RBR

Postprzez Rafal Dworak » So, 12 lut 2005, 09:08

Teraz ja jade w torun :)

Ja Wybrał Australia s4 (East-West)
RBR + G25 + TV47"
Avatar użytkownika
Rafal Dworak
 
Posty: 3651
Dołączył(a): 21 listopada 2004
Lokalizacja: Nowe Miasto Lub.
Wiek: 22

Postprzez PLT.Wicko » So, 12 lut 2005, 10:06

Gratulacje ^_^

East West już było, można wybierać drugi raz to samo?
Avatar użytkownika
PLT.Wicko
 
Posty: 402
Dołączył(a): 18 sierpnia 2004
Lokalizacja: Lublin
Wiek: 31

Postprzez Piotor » So, 12 lut 2005, 11:02

PLT.Wicko napisał(a):Gratulacje ^_^

East West już było, można wybierać drugi raz to samo?

Uważam, że nie powinno być dwa razy tych samych odcinków dopóki wszystkie nie będą przejechane. Rafal wybieraj inny :)
Ostatnio edytowano So, 12 lut 2005, 14:17 przez Piotor, łącznie edytowano 1 raz
Piotor
 
Posty: 3707
Dołączył(a): 10 lipca 2003
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0

Postprzez Rafal Dworak » So, 12 lut 2005, 14:10

Wybrał Australia s4 (east-west) :)
RBR + G25 + TV47"
Avatar użytkownika
Rafal Dworak
 
Posty: 3651
Dołączył(a): 21 listopada 2004
Lokalizacja: Nowe Miasto Lub.
Wiek: 22

Postprzez PLT.Wicko » So, 12 lut 2005, 15:01

Inny wybierz, bo East West już był
Avatar użytkownika
PLT.Wicko
 
Posty: 402
Dołączył(a): 18 sierpnia 2004
Lokalizacja: Lublin
Wiek: 31

Postprzez Rafal Dworak » So, 12 lut 2005, 15:12

East West II
RBR + G25 + TV47"
Avatar użytkownika
Rafal Dworak
 
Posty: 3651
Dołączył(a): 21 listopada 2004
Lokalizacja: Nowe Miasto Lub.
Wiek: 22

Postprzez Rafal Dworak » So, 12 lut 2005, 20:46

Dlaczego nie dodotowy w punkt (Joux Plane i Fraizer Wells) nie pracuje AMG.Marcin :huh:

Bardzo prosze szybko zmien w wyniki (Klasyfikacja)
RBR + G25 + TV47"
Avatar użytkownika
Rafal Dworak
 
Posty: 3651
Dołączył(a): 21 listopada 2004
Lokalizacja: Nowe Miasto Lub.
Wiek: 22

Postprzez Rafal Dworak » Pn, 14 lut 2005, 19:03

Mam 32 pkt :)
RBR + G25 + TV47"
Avatar użytkownika
Rafal Dworak
 
Posty: 3651
Dołączył(a): 21 listopada 2004
Lokalizacja: Nowe Miasto Lub.
Wiek: 22

Postprzez PLT.Wicko » Pn, 14 lut 2005, 19:24

Cieszymy się razem z tobą
Avatar użytkownika
PLT.Wicko
 
Posty: 402
Dołączył(a): 18 sierpnia 2004
Lokalizacja: Lublin
Wiek: 31

Postprzez AMG.Marcin » Pn, 14 lut 2005, 21:57

Rafal D. napisał(a):Dlaczego nie dodotowy w punkt (Joux Plane i Fraizer Wells) nie pracuje AMG.Marcin :huh:

Bardzo prosze szybko zmien w wyniki (Klasyfikacja)

AMG.Marcin juz nie mieć tu żadna prawo, Ty Rafał prosić Fasi albo Kshyhoo.
AMG.Marcin
 
Posty: 1838
Dołączył(a): 06 kwietnia 2004
Lokalizacja: Gdynia/Elbląg
Wiek: 0

Postprzez Marcin Kowal » So, 19 lut 2005, 10:58

z moich obliczeń wynika że wygrał Rafal D. :D i on wybiera następny odcinek, ale to tak nieoficjalnie :D :D gratuluje, pierwszy raz byłem 3 na odcinku :D :D :D szkoda tylko ze na 3 zawodników :(
Obrazek
Avatar użytkownika
Marcin Kowal
 
Posty: 2129
Dołączył(a): 09 kwietnia 2004
Wiek: 24

Postprzez Rafal Dworak » So, 19 lut 2005, 11:31

WYGRAŁEM :D w Australia East West II :D 6:05,44

szkoda nie ma Wicko :( A ja wydziałem w GTO pewne 2 miejsce w Wicko ma 6:09,xx.

Teraz wybrał Australia s1 (New Bobs) :)
RBR + G25 + TV47"
Avatar użytkownika
Rafal Dworak
 
Posty: 3651
Dołączył(a): 21 listopada 2004
Lokalizacja: Nowe Miasto Lub.
Wiek: 22

Postprzez PLT.Wicko » So, 19 lut 2005, 12:28

No niestety sytuacja była taka że musiałem przeinstalować system, a tak się niefortunnie złożyło że nie zapisałem profilu z rbr po ustanowieniu swojego rekordu na East-West II dlatego nie miałem srceena żeby go tu wrzucić. Mówi się trudno.
Avatar użytkownika
PLT.Wicko
 
Posty: 402
Dołączył(a): 18 sierpnia 2004
Lokalizacja: Lublin
Wiek: 31

Postprzez Rafal Dworak » So, 19 lut 2005, 12:39

Brak nowy zmien w kalsyfikacja :huh:

wybrał Australia s1 (New Bobs)
RBR + G25 + TV47"
Avatar użytkownika
Rafal Dworak
 
Posty: 3651
Dołączył(a): 21 listopada 2004
Lokalizacja: Nowe Miasto Lub.
Wiek: 22

Postprzez Marcin Kowal » So, 19 lut 2005, 16:37

Rafal D. napisał(a):Brak nowy zmien w kalsyfikacja :huh:

wybrał Australia s1 (New Bobs)


czyżby to był terening przed niedzielną eliminacją :D
Obrazek
Avatar użytkownika
Marcin Kowal
 
Posty: 2129
Dołączył(a): 09 kwietnia 2004
Wiek: 24

Postprzez Pawel Mazur » So, 19 lut 2005, 18:26

na to wyglada ;)

a propo frekfencji...czyzby odcinek tygodnia zginal smiercia naturalna?
Avatar użytkownika
Pawel Mazur
 
Posty: 2451
Dołączył(a): 29 września 2004
Lokalizacja: pruszków
Wiek: 0

Postprzez Pawel Mazur » So, 26 lut 2005, 00:59

na pierwszym splicie poprawiam sie blisko 3 sek. a pozniej dzwon i koniec zabawy...i tak przez godzinke...juz nie mam sily na ten odcinek...
Avatar użytkownika
Pawel Mazur
 
Posty: 2451
Dołączył(a): 29 września 2004
Lokalizacja: pruszków
Wiek: 0

Postprzez Marcin Kowal » So, 26 lut 2005, 10:23

panowie kierowcy co się dzieje? przez dwa ostatnie odcinki jeździmy w trójke z mazem, Rafalem D. a gdzie reszta? liga sie skończyła narazie i nikt niejeździ ?? niewieże
Obrazek
Avatar użytkownika
Marcin Kowal
 
Posty: 2129
Dołączył(a): 09 kwietnia 2004
Wiek: 24

Postprzez Marcin Kowal » So, 26 lut 2005, 11:00

dobra widać kto wybiera następny odcinek :D niech wybiera :D :D :D
Obrazek
Avatar użytkownika
Marcin Kowal
 
Posty: 2129
Dołączył(a): 09 kwietnia 2004
Wiek: 24

Postprzez Rafal Dworak » So, 26 lut 2005, 11:06

Wybrał USA s2 (Prospect Ridge) :)
RBR + G25 + TV47"
Avatar użytkownika
Rafal Dworak
 
Posty: 3651
Dołączył(a): 21 listopada 2004
Lokalizacja: Nowe Miasto Lub.
Wiek: 22

Postprzez toper » So, 26 lut 2005, 16:22

a co mi tam ... moze i ja w koncu pojade ....

moze to i OT , ale mam pytanie :
jesli jezdze sobie w RBR`ze subarynka , ktora sciagnalem z bmhs`a ( a dokladnie Go3 model )
czy to nie bedzie jakis problemow stwarzac na czasy.com ????
=p
Avatar użytkownika
toper
 
Posty: 506
Dołączył(a): 19 stycznia 2005
Lokalizacja: Vammala/Kiikka
Wiek: 0

Postprzez AMG.Marcin » So, 26 lut 2005, 17:02

Teksturę czy model 3D ściągnąłeś ??? Bo jeśli model 3D to ludzie używający default'owego z gry nie odpalą żadnego Twojego repa, ale jeśli to tylko tekstura to nie będzie problemu :)
AMG.Marcin
 
Posty: 1838
Dołączył(a): 06 kwietnia 2004
Lokalizacja: Gdynia/Elbląg
Wiek: 0

Postprzez toper » So, 26 lut 2005, 17:07

dokladnie rzecz biorac , to w sumie nowy model ( btw o wiele lepiej wyglada teraz subaru ) choc nie jest jeszcze to wersja finalna tylko 0.8 .

pytanie , czy zostana moje czasy uwzglednione .... na ta chwile mam 3 repy przez GTO podpiete . a nie chce zostac posadzony o czitowanie , wiec stad moje pytanie.

tutaj mozecie zobaczyc jak wyglada w/w subaru
=p
Avatar użytkownika
toper
 
Posty: 506
Dołączył(a): 19 stycznia 2005
Lokalizacja: Vammala/Kiikka
Wiek: 0

Postprzez AMG.Marcin » So, 26 lut 2005, 17:11

żeby nie robić OT dam Ci radę ścigaj Wicko na gg albo na PW.
AMG.Marcin
 
Posty: 1838
Dołączył(a): 06 kwietnia 2004
Lokalizacja: Gdynia/Elbląg
Wiek: 0

Postprzez DeXteR » Śr, 2 mar 2005, 20:57

6. Startujący jest zobowiązany do zamieszczenia screena z własnym czasem z menu wyboru odcinka (...)


Regulamin święta rzecz :D
Avatar użytkownika
DeXteR
 
Posty: 1701
Dołączył(a): 29 września 2003
Wiek: 0

Postprzez toper » Śr, 2 mar 2005, 21:09

:unsure: tylko ze tam mam 4:09:22 wykrecony na subarynce , o ktora sie rozchodzi pare postow wyzej i problem z nia na GTO tez jest. nikt praktycznie wtedy by nie mogl obejrzec replay`a. jesli ten screen co dalem w odcinku tygodnia nie moze byc , no to wywalcie posta :biala flaga:
=p
Avatar użytkownika
toper
 
Posty: 506
Dołączył(a): 19 stycznia 2005
Lokalizacja: Vammala/Kiikka
Wiek: 0

Postprzez Rafal Dworak » Pt, 4 mar 2005, 21:31

Czesc

UWAGA !!! Toper jest cheater

1. Jade zawsze swiatło czerwony (hamulec) tu foto rysowac zielony

Obrazek

2. Mało poslizgu i skoki

Bardzo proszę sprawdz replay

toper jest musisz nie 1 miejsce

Pozdrawiam
RBR + G25 + TV47"
Avatar użytkownika
Rafal Dworak
 
Posty: 3651
Dołączył(a): 21 listopada 2004
Lokalizacja: Nowe Miasto Lub.
Wiek: 22

Postprzez Hex » Pt, 4 mar 2005, 21:36

A z ciekawosci se sciagnełem tego replaya i chyba naprawde cos jest nie tak :) Pomijam dzwiek silnika bo u niektorych tak jest czasami ale swiatła stop zapalają sie przy dodawaniu gazu :wacko: i na odwrot zresztą czas Toper'a sie jak narazie nie liczy screen jest nie regulaminowy :)
Mewa Kwiaty Focus Grzyb
Avatar użytkownika
Hex
 
Posty: 1591
Dołączył(a): 28 sierpnia 2003
Lokalizacja: Gdańsk
Wiek: 0

Postprzez toper » Pt, 4 mar 2005, 21:51

primo : wyjasnilem dlaczego screen jest taki a nie inny.

secundo : swiatla sie mieszaja w replay`u , gdy sie uzywa Kai's WeatherLook

btw : Rafal D. pamietaj ze posadzenie kogos o czitowanie bezpodstawnie to nie za ladnie ....
i to nie mnie wy*ebali nie raz z GTO za wlasnie oszukiwanie.
=p
Avatar użytkownika
toper
 
Posty: 506
Dołączył(a): 19 stycznia 2005
Lokalizacja: Vammala/Kiikka
Wiek: 0

Postprzez PLT.Wicko » Pt, 4 mar 2005, 22:02

toper jesteś oszustem i radzę ci nie wysyłaj tego czasu przez GTO bo ci takiego bana wsadzę że na forum nawet tam nie wejdziesz. I nie chodzi mi wcale o głupie światła a tym bardziej o screen. Masz zmodyfikowaną fizykę gry (tylko po co ja to piszę, przecież sam to dobrze wiesz). A tymczasem czekam na to co z tobą zrobi admin na tym forum ^_^
BTW. podaj mi może od razu swój login w GTO, będzie szybciej...
Avatar użytkownika
PLT.Wicko
 
Posty: 402
Dołączył(a): 18 sierpnia 2004
Lokalizacja: Lublin
Wiek: 31

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Odcinek Tygodnia - Richard Burns Rally

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

cron