(GP)Piotor napisał(a):c00l napisał(a):(GP)Piotor napisał(a):c00l napisał(a):widze ze o mojej nagrodzie pocieszenia moge zapomniec co
Nagrodę pocieszenia powinien Ci zafundować zwycięzca tego konkursu
od nich a piotr a nie widzisz jak oni sie tu zabijaja o te nagrody jeszczze mam im muwic ze maja sie podzielic zeman, ale kalendazyk jakis ladny by sie przydal
heehheehehehheheehehehehehhhhhhheheheheheheeihiheiheiheiheiheiehiehiehei
UWAGA!!!!!
Jak nikt nie odpowie prawidłowo do północy to nagrodę dostaje c00l - za bystry umysł
Killcio napisał(a):nie chce byc niemiły i niepowiem nic
Sorki "wiĘc" pisze się przez "Ę" jeśli już chodzi o ortografięKillcio napisał(a):sorki acha sie pisze przez CH wienc: ACHA
pqp napisał(a):w morde nie wiem ale żeby sie nie poddawać i aby tym razem nagroda nie pojechała na wieś moja odpowiedz będzie ustna :
w Grze kturą karzdy z nas uwielbia po prostu grać spędzać tyle przy niej czasu jak przy dziewczynie chodzić codzieniie spać ... jest zapewne wielle ale to wiele reklam firm sorsorujacych najlprzejszych kierowcuw na świecie ( w przyszłości oczywiśćie uczestnikuw forum [prucz c00la]), oraz dających nam wiernym kibicom ( prucz c00la) radosć z oglądania tego jak rze fascynującego sportu bo przecierz karzdy wie jakie firmy wchodzą w skład jego ulubionej WRC-ówki
z pozdrowineimiawiadomo kto
Powrót do Niedzielne Konkursy Forumowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości