Zmień rozmiar tekstu   Drukuj

Puchar RBR.PL - Rajd Krakowski (13.07.2007 - 16.07.2007)

Pucharowe rozgrywki OnLine (dawne PRSMP)

Puchar RBR.PL - Rajd Krakowski (13.07.2007 - 16.07.2007)

Postprzez Lukasz Bednarz » Cz, 12 lip 2007, 16:10

[center]
kliknij aby powiększyć:
Obrazek

link:
Rajd Krakowski

strona z wynikami i klasyfikacje:
www.puchar.rbr.pl [/center]
Ostatnio edytowano Pn, 16 lip 2007, 12:36 przez Lukasz Bednarz, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownika
Lukasz Bednarz
E-R Team
 
Posty: 5504
Dołączył(a): 19 listopada 2005
Lokalizacja: Wodzisław Śląski
Wiek: 0

Postprzez Killcio » Cz, 12 lip 2007, 16:54

Łukasz! Co myśmy Ci zrobili że karzesz nas takimi odcinkami?? :P
f-rally.prv.pl
Avatar użytkownika
Killcio
 
Posty: 1284
Dołączył(a): 20 października 2003
Lokalizacja: Tychy
Wiek: 20

Postprzez Mateusz Pryk » Cz, 12 lip 2007, 17:15

są super tylko te dwa ostatnie na zmiennej nawierzchni faktycznie sory nie, pogodzie :)
Ostatnio edytowano Cz, 12 lip 2007, 23:14 przez Mateusz Pryk, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownika
Mateusz Pryk
 
Posty: 601
Dołączył(a): 21 kwietnia 2006
Lokalizacja: Kraków
Wiek: 0

Postprzez SZLEZAK Lukasz » Cz, 12 lip 2007, 17:27

ale wsio po suchym. to dobrze. a czy ja moge wystartowac w tym rajdzie n4? czytalem regulamin ale chce sie upewnic
Avatar użytkownika
SZLEZAK Lukasz
 
Posty: 1088
Dołączył(a): 27 marca 2007

Postprzez Mateusz Brzeski » Cz, 12 lip 2007, 17:32

Lukasz dlaczego jest możliwość wyboru seta na strackovy?? :ph34r:

[ Dodano: Czw Lip 12, 2007 17:32 ]
znaczy się dlaczego po strackovym można zmienić seta? :wacko:
97% ludzi trzyma rękę na myszce czytając posty:D
Avatar użytkownika
Mateusz Brzeski
 
Posty: 1398
Dołączył(a): 24 marca 2006
Lokalizacja: Leźno
Wiek: 0

Postprzez STARAKIEWICZ Maciej » Cz, 12 lip 2007, 18:48

Matt3 napisał(a):są super tylko te dwa ostatnie na zmiennej pogodzie :unsure:

na zmiennej pogodzie? chyba na zmiennym asfalcie.. trzeba Intermediaty założyć na te dwa odcinki jeśli sie nie mylę... tak?
Avatar użytkownika
STARAKIEWICZ Maciej
 
Posty: 987
Dołączył(a): 14 lutego 2007
Lokalizacja: Rzeszów/Kraków
Wiek: 0

Postprzez HINZ Marcin » Cz, 12 lip 2007, 18:58

Lukasz Bednarz napisał(a):ale wsio po suchym. to dobrze. a czy ja moge wystartowac w tym rajdzie n4? czytalem regulamin ale chce sie upewnic



Możesz
Najlepszą Obroną Jest Atak.
Avatar użytkownika
HINZ Marcin
 
Posty: 875
Dołączył(a): 14 listopada 2006
Lokalizacja: Olsztyn
Wiek: 0

Postprzez Przemek Wrobel » Cz, 12 lip 2007, 19:08

Mateusz Brzeski napisał(a):znaczy się dlaczego po strackovym można zmienić seta?


bo Lukasz sie nad nami zlitowal ;)
Polub nas na Facebooku: https://www.facebook.com/CFRallyTeam
Przemek Wrobel
 
Posty: 2204
Dołączył(a): 10 stycznia 2007
Lokalizacja: Z Warszawy
Wiek: 0

Postprzez SZLEZAK Lukasz » Cz, 12 lip 2007, 19:45

ee...ja mam uniwersalny setup...zalezy od kierowcy czy przetrwa sie pribram czy nie. thx marcin hinz
Avatar użytkownika
SZLEZAK Lukasz
 
Posty: 1088
Dołączył(a): 27 marca 2007

Postprzez HINZ Marcin » Cz, 12 lip 2007, 19:53

Jakieś 5cm prześwitu i na szuter ^_^ ^_^ ^_^ Będzie ciekawie ( czyt. out ) :lol:
Najlepszą Obroną Jest Atak.
Avatar użytkownika
HINZ Marcin
 
Posty: 875
Dołączył(a): 14 listopada 2006
Lokalizacja: Olsztyn
Wiek: 0

Postprzez Marcin Tomaszewski » Cz, 12 lip 2007, 21:57

Może spełni się w końcu to , o czym rozmawiałem ostatnio z Jarkiem Cebulą ;) oby :) :) :)
Fajnie że jest Okruh i Plane :)
Avatar użytkownika
Marcin Tomaszewski
 
Posty: 1547
Dołączył(a): 13 stycznia 2005
Lokalizacja: z kościoła
Wiek: 100

Postprzez CYWKA Marcin » Cz, 12 lip 2007, 22:21

Marcin Tomaszewski napisał(a):Fajnie że jest Okruh i Plane

Taa Okruh moze byc ale plane to masakra znowu dostane ze 20 sek od ciebie :przebij mur: A marzenie to pewnie 1 w generalce ;) oj nie dam ci tak łatwo :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Rallyshop.pl Virtual Team
KULIG FOREVER!!!
Avatar użytkownika
CYWKA Marcin
 
Posty: 828
Dołączył(a): 08 października 2006
Lokalizacja: Skoczów
Wiek: 0

Postprzez SZLEZAK Lukasz » Cz, 12 lip 2007, 22:27

wlasnie ja wole plane od okruh..no i jeszcze bisanne....najgorsze oesy
Avatar użytkownika
SZLEZAK Lukasz
 
Posty: 1088
Dołączył(a): 27 marca 2007

Postprzez tomek bryk » Cz, 12 lip 2007, 23:42

jak nie urlop to znowu kiera. Zapowiada sie że nie pojade 3 rajdu z rzędu. Dfp po raz drugi odmówiło dzis posłuszeństwa.Oj będzie sie działo, będzie działo.
Tomek Bryk
tomek bryk
 
Posty: 210
Dołączył(a): 06 kwietnia 2006
Lokalizacja: łazy
Wiek: 0

Postprzez TALAGA Wojciech » Cz, 12 lip 2007, 23:59

A wiec postaram sie powalczyc tak jak to bylo na kataloni,patrzac po ss nie bedzie to juz taki wynik jak na Kataloni,wiec Marcinie T objedziesz mnie i to nie malo a i reszta mi dowali ;) Powodzenia
Avatar użytkownika
TALAGA Wojciech
 
Posty: 2182
Dołączył(a): 16 stycznia 2006
Lokalizacja: Krzyszkowice/k. Myślenic
Wiek: 29

Postprzez zuku » Pt, 13 lip 2007, 01:23

szkoda że nie pada
Avatar użytkownika
zuku
 
Posty: 67
Dołączył(a): 08 kwietnia 2006
Lokalizacja: Dąbrowa Chotomowska
Wiek: 0

Postprzez BIELECKI Mateusz » Pt, 13 lip 2007, 01:41

Fajnie kolejny rajd...tylko mam takie zapytanie z kad wziasc fizyke do Evo 9 na plugin bo ta z forum niedziala a na czechach niema...
Tekstury na zamówienie!

GG 6570685
Avatar użytkownika
BIELECKI Mateusz
 
Posty: 2410
Dołączył(a): 01 września 2006
Lokalizacja: Zdzieszowice k/Opole
Wiek: 26

Postprzez ZABOLSKI Marcin » Pt, 13 lip 2007, 01:52

Mateusz Bielecki napisał(a):z kad wziasc fizyke do Evo 9 na plugin bo ta z forum niedziala a na czechach niema...

lol, u Czechów jest taki dział w menu jak Download, tam jest taki dział jak Cars, tam jest taki dział jak Mitsubishi Lancer, tam jest kilka działów, z których można co nieco wydedukować.
Avatar użytkownika
ZABOLSKI Marcin
 
Posty: 3439
Dołączył(a): 02 października 2004
Lokalizacja: Łódź
Wiek: 0

Postprzez BIELECKI Mateusz » Pt, 13 lip 2007, 02:42

Wlasnie wchodzilem do Lancer evo 9 i pustka :wacko: kto pomoze?
Tekstury na zamówienie!

GG 6570685
Avatar użytkownika
BIELECKI Mateusz
 
Posty: 2410
Dołączył(a): 01 września 2006
Lokalizacja: Zdzieszowice k/Opole
Wiek: 26

Postprzez SZLEZAK Lukasz » Pt, 13 lip 2007, 02:49

to samo z n12...niby jest ale pustka.....a zabol zamiast odrazu po nim jechac najpeirw sprawdz co sie dzieje u czechow....bez urazy :>
Avatar użytkownika
SZLEZAK Lukasz
 
Posty: 1088
Dołączył(a): 27 marca 2007

Postprzez HINZ Marcin » Pt, 13 lip 2007, 10:08

http://files-upload.com/366342/Fizyki_Plugin.rar.html <- Pierwszy raz "uploaduje" więc nie wiem, czy działa :<_<:

A co do fizyk, macie tam do N12 i Evo IX ;)
Ostatnio edytowano Pt, 13 lip 2007, 10:38 przez HINZ Marcin, łącznie edytowano 1 raz
Najlepszą Obroną Jest Atak.
Avatar użytkownika
HINZ Marcin
 
Posty: 875
Dołączył(a): 14 listopada 2006
Lokalizacja: Olsztyn
Wiek: 0

Postprzez Mateusz Pryk » Pt, 13 lip 2007, 10:30

Heh faktycznie wcieło im a jeszcze niedawno był, ale czasami tak się tam dzieje kiedyś pamiętam było tak z innym autem
Avatar użytkownika
Mateusz Pryk
 
Posty: 601
Dołączył(a): 21 kwietnia 2006
Lokalizacja: Kraków
Wiek: 0

Postprzez GWIZDZ Marcin » Pt, 13 lip 2007, 10:51

Jesli mechanicy zdolaja przygotowac punto (czyt. komputer) to bedziemy mogli wystartowac w domowym rajdzie,byloby zle gdybysmy nie pojechali w tak fajnej imprezie :wacko:
I kolejna idzie zima , a Subaru ciągle nima..
Avatar użytkownika
GWIZDZ Marcin
 
Posty: 2591
Dołączył(a): 01 maja 2007
Lokalizacja: Skawinki
Wiek: 25

Postprzez Pawel Lizakowski » Pt, 13 lip 2007, 11:13

No prosze, same najlepsze odcinki :)
Jade bez taryfy: wyda-nie wyda....
Avatar użytkownika
Pawel Lizakowski
 
Posty: 4414
Dołączył(a): 26 maja 2006
Lokalizacja: Dzierżoniów
Wiek: 1

Postprzez BIELECKI Mateusz » Pt, 13 lip 2007, 11:32

Marcin Hinz napisał(a):http://files-upload.com/3...Plugin.rar.html <- Pierwszy raz "uploaduje" więc nie wiem, czy działa

A co do fizyk, macie tam do N12 i Evo IX

Marcin wielkie Dzieki ! :)
Tekstury na zamówienie!

GG 6570685
Avatar użytkownika
BIELECKI Mateusz
 
Posty: 2410
Dołączył(a): 01 września 2006
Lokalizacja: Zdzieszowice k/Opole
Wiek: 26

Postprzez Piotr Satala » Pt, 13 lip 2007, 11:33

szkoda,że nie pada byoby wiecej nie kontrolowanych poślizgów :D macie jakieś specjalne setupy na pribram?? nadawałby się szutrowy tylko nieco obniżony?? jak macie jakiś patent to będę wdzięczny . pozdro
Avatar użytkownika
Piotr Satala
 
Posty: 365
Dołączył(a): 27 września 2006
Lokalizacja: Świdnica
Wiek: 1

Postprzez HINZ Marcin » Pt, 13 lip 2007, 11:39

Mateusz Bielecki napisał(a):Marcin Hinz napisał/a:
http://files-upload.com/3...Plugin.rar.html <- Pierwszy raz "uploaduje" więc nie wiem, czy działa

A co do fizyk, macie tam do N12 i Evo IX

Marcin wielkie Dzieki ! :)


Spoko, powodzenia...
Najlepszą Obroną Jest Atak.
Avatar użytkownika
HINZ Marcin
 
Posty: 875
Dołączył(a): 14 listopada 2006
Lokalizacja: Olsztyn
Wiek: 0

Postprzez SZLEZAK Lukasz » Pt, 13 lip 2007, 11:51

piotr satala.....ja mam tak....wejdz w amory i z przodu szybki scisk daj na 5.0 z tylu szybki scisk 4.5 a predkosci graniczne wszedzie 1.0. o to moj patent na znakomite tlumienie niezaleznie od auta. choc i tak pribram jest po prostu trudny i wsio zalezy od kierowcy. motto na pribram brzmi: "tu nei mozna wygrac rajdu, mozna go tylko przegrac" :D a no i z tylu hamulce mozesz troche zmniejszyc albo starac sie ich nie blokowac i pilnuj sie abyc nie dotykal traw....traktuj je jak pokrzywy :D
to zmien te szybkie sciski i napisz czy pomoglo
Avatar użytkownika
SZLEZAK Lukasz
 
Posty: 1088
Dołączył(a): 27 marca 2007

Postprzez damian18126 » Pt, 13 lip 2007, 12:35

Wysłałem do czechów requsta,zawiesił mi się komp na oesie pierwszym i jak już poszło to akurat auto było w beczkach na szykanie. I nie nadawało się do jazdy i musiałem wyjść.

Nie moja wina że kompik się zawiesił.
Avatar użytkownika
damian18126
 
Posty: 277
Dołączył(a): 12 października 2006
Lokalizacja: Bardo 50km od kielc
Wiek: 0

Postprzez Piotr Satala » Pt, 13 lip 2007, 12:48

Lukasz Szlezak napisał(a):piotr satala.....ja mam tak....wejdz w amory i z przodu szybki scisk daj na 5.0 z tylu szybki scisk 4.5 a predkosci graniczne wszedzie 1.0. o to moj patent na znakomite tlumienie niezaleznie od auta. choc i tak pribram jest po prostu trudny i wsio zalezy od kierowcy. motto na pribram brzmi: "tu nei mozna wygrac rajdu, mozna go tylko przegrac" :D a no i z tylu hamulce mozesz troche zmniejszyc albo starac sie ich nie blokowac i pilnuj sie abyc nie dotykal traw....traktuj je jak pokrzywy :D
to zmien te szybkie sciski i napisz czy pomoglo


dzięki spróbuje napewno narazie nie mogę bo jestem w pracy:D
Avatar użytkownika
Piotr Satala
 
Posty: 365
Dołączył(a): 27 września 2006
Lokalizacja: Świdnica
Wiek: 1

Następna strona

Powrót do Richard Burns Rally - Puchar RBR.PL

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron