Zmień rozmiar tekstu   Drukuj

Problem z modelem 3d samochodu w Colinie 4

Możecie zamieszczać tu filmy, screeny, tekstury samochodów i wszystkie dodatki do gier z serii Colin McRae Rally.

Problem z modelem 3d samochodu w Colinie 4

Postprzez Mike-L » N, 17 cze 2007, 23:36

Mam mały problem z modelem 3d samochodu Peugeot 206.A mianowicie ściągłem na pewnej stronie Skodę Fabię z nowym modelem 3d zastępującym Peugeota 206.I zapomniałem zapisać "starego" modelu rzeczywistego Peugeota 206.Gdzie mógłbym znależć model Peugeota 206??Proszę o pomoc.
Avatar użytkownika
Mike-L
 
Posty: 12
Dołączył(a): 17 czerwca 2007
Lokalizacja: Z ziemi Śląskiej
Wiek: 0

Postprzez Juru2 » Pn, 18 cze 2007, 14:54

przeinstaluj gre. swoja droga gdzie znalatjes ten niby-3D fabii???
W zyciu najwazniejsze jest miec dystans do siebie samego :)
Juru2
 
Posty: 1355
Dołączył(a): 04 listopada 2004
Wiek: 19

Postprzez Matiatwork » Pn, 18 cze 2007, 21:38

z tego co mi wiadomo to do colina 4 sa dostepne wylacznie textury... a o modelu 3d tez pierwszy raz slysze :) masz moze jeszcze gdzies linka do tej www ?
Avatar użytkownika
Matiatwork
 
Posty: 60
Dołączył(a): 04 stycznia 2007
Lokalizacja: Gliwice
Wiek: 0

Postprzez PLEWUCH Lukas » Wt, 19 cze 2007, 08:58

Matiatwork napisał(a):z tego co mi wiadomo to do colina 4 sa dostepne wylacznie textury... a o modelu 3d tez pierwszy raz slysze :) masz moze jeszcze gdzies linka do tej www ?


http://www.bhmotorsports.com/download/7153
Janusz Kulig 19.X.1969 - 13.II.2004[*]Na zawsze...
Avatar użytkownika
PLEWUCH Lukas
 
Posty: 381
Dołączył(a): 15 maja 2006
Lokalizacja: Lublin
Wiek: 0

Postprzez Matiatwork » Wt, 19 cze 2007, 20:35

aha i wszystko jasne :D textura skody na Golfie IV Kit Car :D:D dobre :D:D:D
Avatar użytkownika
Matiatwork
 
Posty: 60
Dołączył(a): 04 stycznia 2007
Lokalizacja: Gliwice
Wiek: 0


Powrót do Filmy, Screeny itp...

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron