Zmień rozmiar tekstu  

Richard Burns Rally - wiadomości o grze

Wszystko na temat Richard Burns Rally

Postprzez Bonjo » Śr, 2 lis 2005, 18:32

Jakby ktos nie wiedzial.
Richard Burns Rally jest dostepna w grudniowym CDA (4CD lub 2DVD) za 14,90! Do tego pelne wersje Kelly Slater´s Pro Surfer, Kozacy - Europejskie boje, Operation Flashpoint PL.

Jak dla mnie super :)
Bonjo
 
Posty: 3
Dołączył(a): 26 lipca 2004
Lokalizacja: Częstochowa
Wiek: 0

Postprzez ZABOLSKI Marcin » Śr, 2 lis 2005, 19:08

No nieźle 15 zł za najlepszą gierę samochodową 2004 (wg. BH), to można powiedzieć, że legalność zaczyna się opłacać.

Ja ostatnio zainwestowałem w Ryśka 24,90 zł w Media Markt. Jeśli ktoś teraz na tym forum ma pirackiego Rysia to jest naprawdę zrzędą i nie ma szacunku dla tej gry.
Avatar użytkownika
ZABOLSKI Marcin
 
Posty: 3439
Dołączył(a): 02 października 2004
Lokalizacja: Łódź
Wiek: 0

Postprzez FRYDRYCH Jarek » Śr, 2 lis 2005, 19:51

Wlasnie mowilem ze w Empiku 25 zł, a pirat (2CD) wydaje mi sie ze kosztuje 20 zł :hahaha:
Avatar użytkownika
FRYDRYCH Jarek
 
Posty: 1986
Dołączył(a): 26 września 2005
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0

Postprzez RallyMAN » Śr, 2 lis 2005, 19:58

ja tez mam oryginała z empiku... i do tego bez płyty chodzi... :D
[ RallyMAN.centomania.pl ]<= Nowe oklejenie...
Avatar użytkownika
RallyMAN
 
Posty: 752
Dołączył(a): 28 stycznia 2004
Lokalizacja: Gliwice
Wiek: 0

Postprzez Paweł Kaluscha » Śr, 2 lis 2005, 20:14

Zabolxp napisał(a):No nieźle 15 zł za najlepszą gierę samochodową 2004 (wg. BH), to można powiedzieć, że legalność zaczyna się opłacać.

Ja ostatnio zainwestowałem w Ryśka 24,90 zł w Media Markt. Jeśli ktoś teraz na tym forum ma pirackiego Rysia to jest naprawdę zrzędą i nie ma szacunku dla tej gry.



Dobrze powiedziane! Ja kupiłem juz jakis czas temu za 50zł ale komuś pozyczyłem i zapomniałem komu :hahaha: a ten ktos jest na tyle bezczelny że nieoddaje ;) Sprawa ciągnie się juz ponad 3miesiące.
Egzystuję dzięki RBR. Cieszyć się czy płakać?(...)
Avatar użytkownika
Paweł Kaluscha
 
Posty: 3980
Dołączył(a): 16 maja 2004
Lokalizacja: z WRCławia
Wiek: 0

Postprzez Banan » Śr, 2 lis 2005, 20:30

Ja tam orginalnego Rysia dostalem za wygranie konkursu Najszybszy uzytkownik forum, czy cos takiego. Kosztowal wtedy 80zl bodajze :)
Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Avatar użytkownika
Banan
 
Posty: 4102
Dołączył(a): 03 maja 2004
Lokalizacja: Bielawa
Wiek: 22

Postprzez kpt » Śr, 2 lis 2005, 21:10

Zabolxp napisał(a):
Ja ostatnio zainwestowałem w Ryśka 24,90 zł w Media Markt. Jeśli ktoś teraz na tym forum ma pirackiego Rysia to jest naprawdę zrzędą i nie ma szacunku dla tej gry.

teraz jest a ostatnio ;)
Avatar użytkownika
kpt
 
Posty: 207
Dołączył(a): 18 stycznia 2005
Lokalizacja: Kraków
Wiek: 0

Postprzez FRYDRYCH Jarek » Śr, 2 lis 2005, 21:20

rallyMAN napisał(a):ja tez mam oryginała z empiku... i do tego bez płyty chodzi...

Wlasnie!! Wszystko, szybko i bez plyty! RBR pirata sie nie oplaca :) RBR oryginal rzadzi!!! :kamikaze:
Avatar użytkownika
FRYDRYCH Jarek
 
Posty: 1986
Dołączył(a): 26 września 2005
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0

Postprzez Jumpman » Śr, 11 sty 2006, 21:27

jak juz piszecie co kto ma to ja sie pochwale....ze mam orginala z orginalnym autografem Macieja Wislawskiego , gre dostal moj brat wlasnie od Wiślaka i mi podarował :)
Avatar użytkownika
Jumpman
 
Posty: 21
Dołączył(a): 11 stycznia 2006
Lokalizacja: Wolsztyn
Wiek: 0

Postprzez ZABOLSKI Marcin » Śr, 11 sty 2006, 22:51

No to oryginalnie powiem, że masz fajnie :P
Avatar użytkownika
ZABOLSKI Marcin
 
Posty: 3439
Dołączył(a): 02 października 2004
Lokalizacja: Łódź
Wiek: 0

Postprzez adios2 » So, 9 wrz 2006, 18:27

Jarek Frydrych napisał(a):
rallyMAN napisał(a):ja tez mam oryginała z empiku... i do tego bez płyty chodzi...

Wlasnie!! Wszystko, szybko i bez plyty! RBR pirata sie nie oplaca :) RBR oryginal rzadzi!!! :kamikaze:


Tak się dzieje po wgraniu patcha 1.02 i nie ma znaczeia pochodzenie gry B)
Ja mam też wersję oryginalną kupioną na ostatniej edycji wydania pod koniec 2005 roku, i mówiąc krótko żałuję że nie kupiłem jej jak wyszła :przebij mur:
Wybrałem wtedy Colina, myśląc że to sprawdzona seria i na pewno będzie dużo lepsza niż RBR.
adios2
 
Posty: 439
Dołączył(a): 04 stycznia 2006
Lokalizacja: New York Maz.
Wiek: 0

Postprzez Omletto » Pt, 29 wrz 2006, 06:46

Możecie mi powiedzieć czy na jednym komputerze można zainstalować dwa RBRy? :> Mam do dyspozycji wersję ze sklepu i z CdAction, no ale one sie rozpoznaja jak chcem instalować drugą to pyta czy odisntalować tą starszą wersję...
Omletto
 
Posty: 10
Dołączył(a): 30 lipca 2006
Wiek: 0

Postprzez Michal Borowy » Pt, 29 wrz 2006, 09:48

Omletto napisał(a):Możecie mi powiedzieć czy na jednym komputerze można zainstalować dwa RBRy? :> Mam do dyspozycji wersję ze sklepu i z CdAction, no ale one sie rozpoznaja jak chcem instalować drugą to pyta czy odisntalować tą starszą wersję...

Ale nie napisałeś jeszcze w jakim celu chcesz klonować Burnsa. Zwykle robi się to po to żeby można było uczesticzyć w rbronline i w rajdach na czeskim pluginie jednocześnie.

Rejestr nie pozwoli Ci na zainstalowanie go dwa razy, ale można rejestr oszukać kopiując cały folder z burnsem i zostawiając go obok. Najlepiej jest zmieniać sobie nazwę katalogu na oryginalny "Richard Burns Rally" w tej kopii gry której chcesz używać. Wtedy działają wszystkie skróty itd. A kopii której nie używasz poprostu dopisujesz do katalogu np. "off".

A poza tym.. nie ma chyba starszej lub nowszej wersji RBRa. Jest RBR i jest nowy patch 1.02. I tyle.
RK Rally Team
Avatar użytkownika
Michal Borowy
 
Posty: 993
Dołączył(a): 31 maja 2005
Lokalizacja: Kraków
Wiek: 0

Postprzez Mateusz Brzeski » Pt, 29 wrz 2006, 14:06

Omletto napisał(a):Możecie mi powiedzieć czy na jednym komputerze można zainstalować dwa RBRy? :> Mam do dyspozycji wersję ze sklepu i z CdAction, no ale one sie rozpoznaja jak chcem instalować drugą to pyta czy odisntalować tą starszą wersję...

no w moim przypadku rbr mam zainstalowane raz ale klonów mam 3 z orginałem (wiadomo po co,Wirc,RBR-Tadeusz brzeski,RBR-Mateusz Brzeski) a po to żeby sobie setów nie miesza.c mamy odzielny ryski :D
97% ludzi trzyma rękę na myszce czytając posty:D
Avatar użytkownika
Mateusz Brzeski
 
Posty: 1398
Dołączył(a): 24 marca 2006
Lokalizacja: Leźno
Wiek: 0

Postprzez Latające warzywo » Pt, 29 wrz 2006, 14:53

Jarek Ciecwierz napisał(a):Ja mam też wersję oryginalną kupioną na ostatniej edycji wydania pod koniec 2005 roku, i mówiąc krótko żałuję że nie kupiłem jej jak wyszła :przebij mur:
Wybrałem wtedy Colina, myśląc że to sprawdzona seria i na pewno będzie dużo lepsza niż RBR.


tyle powiem :P
Avatar użytkownika
Latające warzywo
 
Posty: 1132
Dołączył(a): 25 października 2005
Lokalizacja: Wałbrzych
Wiek: 0

Postprzez Michal Ostapiuk » Śr, 18 paź 2006, 14:38

Wie ktoś może czy RBR jest dostępny na Play Station Portable, albo czy da się cokolwiek zrobić aby ruszył np ten z PS2? :)
Każda minuta poza samochodem to czas stracony! :D
Avatar użytkownika
Michal Ostapiuk
 
Posty: 1022
Dołączył(a): 21 sierpnia 2004
Lokalizacja: Wrocław
Wiek: 0

Postprzez GORALIK Lukasz » Pn, 11 gru 2006, 21:30

Raczej małoprawdopodobne a by rysiek wyszedł na PSP
Obrazek
GORALIK Lukasz
 
Posty: 1825
Dołączył(a): 01 listopada 2006
Lokalizacja: Myślenice
Wiek: 28

Postprzez Masticore » Cz, 21 gru 2006, 17:44

Witam,

Jest 21 grudnia, szukalem gry w paru sklepach w Warszawie (empik centrum, media markt kolo promenady, geant i tesco ursynow) i niegdzie nie ma. Sklepy internetowe albo jej nie maja wogole w tytulach lub brak towaru...

Jak ktos ma nowa gre sprzedac lub wie gdzie mozna kupic prosze o kontakt na gg 550391.

Aha, jesli mi sie juz uda kupic to jaka kierownice polecacie zeby miala wszystkie mozliwe funkcje potrzebne do gry? Cena jest sprawa drugorzedna.

Pozdrawiam,

Marcin
Masticore
 
Posty: 5
Dołączył(a): 21 grudnia 2006
Wiek: 0

Postprzez ZABOLSKI Marcin » Cz, 21 gru 2006, 17:47

http://www.allegro.pl/item151558274_ric ... rakow.html

Masticore napisał(a):jaka kierownice polecacie zeby miala wszystkie mozliwe funkcje potrzebne do gry? Cena jest sprawa drugorzedna.

Logitech G25 (prawie 1000 zł)
Logtiech Driving Force Pro (prawie 400 zł)
Avatar użytkownika
ZABOLSKI Marcin
 
Posty: 3439
Dołączył(a): 02 października 2004
Lokalizacja: Łódź
Wiek: 0

Postprzez Basbob » Cz, 21 gru 2006, 20:32

na teraz to tylko Logi DFP.. Cena 350 zł za nówkę
Basbob
 
Posty: 7
Dołączył(a): 22 grudnia 2005
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0

Postprzez Masticore » Cz, 21 gru 2006, 22:57

A ta kierownica powinna miec dzwignie do zmiany biegow czy powinno sie uzywac klapek?

Dzieki za pomoc

Marcin

[ Dodano: Nie Gru 24, 2006 01:40 ]
Marcin Zabolski napisał(a):http://www.allegro.pl/item151558274_richard_burns_rally_krakow.html

Masticore napisał(a):jaka kierownice polecacie zeby miala wszystkie mozliwe funkcje potrzebne do gry? Cena jest sprawa drugorzedna.

Logitech G25 (prawie 1000 zł)
Logtiech Driving Force Pro (prawie 400 zł)


Dzieki Marcin, gra juz kupiona, kierownica niedlugo jak tylko wroce do domu ze Swiat.

Marcin
Masticore
 
Posty: 5
Dołączył(a): 21 grudnia 2006
Wiek: 0

Postprzez PIEKARSKI Andrzej » Wt, 11 mar 2008, 22:20

Mam bardzo ważne pytanie, znajomy ma ps2 i chciałby pobawić się w rbr'a.

Czy na ps2 da się podmienić w jakiś sposób auta?? Może gdyby był orginał przegrany z autami na nową płytke , tylko jak to zrobić i czy w ogóle się da :?:
rajdy24.pl
Avatar użytkownika
PIEKARSKI Andrzej
 
Posty: 829
Dołączył(a): 24 stycznia 2008
Lokalizacja: Kraków
Wiek: 22

Postprzez FIA » Wt, 11 mar 2008, 22:33

Nie, gry na konsole dzialaja w "systemie zamknietym" i nie ma zadnej mozliwosci ingerencji, nawet jak masz HD na pokladzie.
R-EVOLUTION Team

Obrazek
Avatar użytkownika
FIA
Administrator, ZSS
 
Posty: 8535
Dołączył(a): 13 maja 2006
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Wiek: 39

Postprzez Paweł Kaluscha » Pn, 16 cze 2008, 20:19

http://allegro.pl/item377763312_richard_burns_rally_pl_z_kom_wislawskiego_.html

Czy miał ktoś kontakt z tą wersją gry: "Z komentarzem M.Wisławskiego"?
Egzystuję dzięki RBR. Cieszyć się czy płakać?(...)
Avatar użytkownika
Paweł Kaluscha
 
Posty: 3980
Dołączył(a): 16 maja 2004
Lokalizacja: z WRCławia
Wiek: 0

Postprzez STARAKIEWICZ Maciej » Pn, 16 cze 2008, 22:27

ja gram na niej cały czas i jest w porządku.
Avatar użytkownika
STARAKIEWICZ Maciej
 
Posty: 987
Dołączył(a): 14 lutego 2007
Lokalizacja: Rzeszów/Kraków
Wiek: 0

Postprzez Lukasz Bednarz » Wt, 17 cze 2008, 07:41

Paweł Kaluscha napisał(a):Czy miał ktoś kontakt z tą wersją gry: "Z komentarzem M.Wisławskiego"?


Tak jak pisze w aukcji - to pirewsza, w pełni zlokalizowana wersja. Miałem taką w dniu premiery..
Avatar użytkownika
Lukasz Bednarz
E-R Team
 
Posty: 5504
Dołączył(a): 19 listopada 2005
Lokalizacja: Wodzisław Śląski
Wiek: 0

Postprzez ZIOBROŃ Jerzy » Wt, 17 cze 2008, 11:04

ta cena jest "lekko" przesadzona :D
ZIOBROŃ Jerzy
 
Posty: 172
Dołączył(a): 31 stycznia 2008
Lokalizacja: Kraków
Wiek: 0

Postprzez RUTKOWSKI Patryk » Wt, 17 cze 2008, 12:13

ZIOBROŃ Jerzy napisał(a):ta cena jest "lekko" przesadzona


Nie no to już przegięcie.

Ja mam taką wersję kupiłem ją w 2005r za 25zł! w Empiku.

Czy ona była wtedy już taka tania czy mi się pofarciło i był jakiś błąd w cenie.

Jak później patrzyłem to były znacznie droższe.
Avatar użytkownika
RUTKOWSKI Patryk
 
Posty: 161
Dołączył(a): 07 kwietnia 2008
Lokalizacja: Lublin
Wiek: 0

Postprzez BOGDANOWICZ Jurek » Wt, 17 cze 2008, 13:28

Paweł Kaluscha napisał(a):http://allegro.pl/item377763312_richard_burns_rally_pl_z_kom_wislawskiego_.html

Czy miał ktoś kontakt z tą wersją gry: "Z komentarzem M.Wisławskiego"?


jemu chyba o to chodzilo :hahaha:
BOGDANOWICZ Jurek
 
Posty: 2646
Dołączył(a): 25 stycznia 2008
Lokalizacja: Vienna
Wiek: 17

Postprzez Lukasz Bednarz » Wt, 17 cze 2008, 14:40

Patryk Rutkowsk napisał(a):Ja mam taką wersję kupiłem ją w 2005r za 25zł! w Empiku.


Było tak przez bardzo krótki okres. Na początku cena wynosiła 99zł.
Avatar użytkownika
Lukasz Bednarz
E-R Team
 
Posty: 5504
Dołączył(a): 19 listopada 2005
Lokalizacja: Wodzisław Śląski
Wiek: 0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Richard Burns Rally

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

cron