Zmień rozmiar tekstu  

WorkerBees RBR Plugin Support

Wszystko na temat Richard Burns Rally

Re: WorkerBees RBR Plugin Support

Postprzez Kamil Knap » So, 4 kwi 2015, 13:26

Panowie!Co może być nie tak.Plugin wrzucony do folderu /Plugins
Przy próbie uruchomienia rbra takie coś wyskakuje
Obrazek

Może się z czymś innym "gryźć" ? :biala flaga:
Chciałem se kamery ze środka nowe poustawiać i klops :(
RWD Rajdy.wóda,d..y :p
Avatar użytkownika
Kamil Knap
 
Posty: 1126
Dołączył(a): 15 listopada 2008
Lokalizacja: Olsztyn
Wiek: 32

Re: WorkerBees RBR Plugin Support

Postprzez MAKAŁOWSKI Marcin » So, 4 kwi 2015, 21:41

Nie masz pliku d3dx9_43.dll.

http://download.dll-files.com/86e39e916 ... 0XEkOFZGmV

Ściągnij, wrzuć do głównego katalogu RBRa i powinno śmigać.
Conquest Racing | www.conquestracing.net | Facebook | IRC: #cq-racing @ Quakenet
Avatar użytkownika
MAKAŁOWSKI Marcin
 
Posty: 132
Dołączył(a): 01 lipca 2009
Lokalizacja: Głogów
Wiek: 27

Re: WorkerBees RBR Plugin Support

Postprzez Kamil Knap » So, 4 kwi 2015, 21:57

Dzięki.Temat ogarnięty.
Bardziej chodziło o najnowszego Direct X'a.
Zainstalowanie go rozwiązało problem. :)
RWD Rajdy.wóda,d..y :p
Avatar użytkownika
Kamil Knap
 
Posty: 1126
Dołączył(a): 15 listopada 2008
Lokalizacja: Olsztyn
Wiek: 32

Re: WorkerBees RBR Plugin Support

Postprzez demoracer » Pt, 8 maja 2015, 23:30

Nie wiem, czy to normalne, ale ustawione mam w RichardBurnsRally.ini rozdzielczosc swojego monitora (1366x768), ustawione fixAspectRatio na 1 w fixUpie 2.6, ale glowne menu wyglada dziwnie - po lewej i prawej widac drzewa i droge. Jak wlaczam przejazd, to na poczatku na chwile pojawia mi sie czarny pasek po prawej stronie. Potem znika i w czasie jazdy jest juz ok. Da sie to jakos poprawic?
demoracer
 
Posty: 4
Dołączył(a): 08 maja 2015
Wiek: 26

Re: WorkerBees RBR Plugin Support

Postprzez ŁĘCKI Ariel » So, 9 maja 2015, 01:18

Ustaw w pliku FixUp.ini centerMenu=0. Powinno pomóc :)
Avatar użytkownika
ŁĘCKI Ariel
 
Posty: 246
Dołączył(a): 18 grudnia 2012
Wiek: 1

Re: WorkerBees RBR Plugin Support

Postprzez demoracer » So, 9 maja 2015, 19:57

Dzieki. Problem znika, ale pojawia sie nowy - widac tylko maly kawalek HUDa w czasie jazdy (obrotomierz, predkosc itd.) Chyba nie mozna wyeliminowac obu problemow naraz :)
demoracer
 
Posty: 4
Dołączył(a): 08 maja 2015
Wiek: 26

Re: WorkerBees RBR Plugin Support

Postprzez ZYZAK Damian » N, 10 maja 2015, 18:32

Peacnotes plugin czy jakos tak :)
Avatar użytkownika
ZYZAK Damian
 
Posty: 379
Dołączył(a): 16 kwietnia 2008
Lokalizacja: Nowa Ruda / Bristol
Wiek: 26

Poprzednia strona

Powrót do Richard Burns Rally

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

cron