a ta gra już od pierwszego newsa wydawała Mi sie bardziej pachnieć Colinem i chyba miałem racje...Moderator: Administratorzy i moderatorzy
a ta gra już od pierwszego newsa wydawała Mi sie bardziej pachnieć Colinem i chyba miałem racje...

chyba się myliłem
Poki co ja Rbra nie zamienie na żadną inną gre i wątpliwa sprawa czy kiedyś to nastąpi.BYRDY Filip napisał(a):Po tym filmiku mogę tą grę smiało określić "niewypał 2010r"

bo po pełną wersje do sklepu to raczej nie polece 
Ostatnia odsłona była w 2005 roku a do tego straszliwie sie jarałem tą grą na PS 2 a do tego ma dojść grafika o niebo lepsza niż w poprzednich wersjach gry którą swoją drogą przeszedłem (wrc 4) 28 razy sezon
wiec ja sie jaram jak dzieciak i nie moge się doczekać.Oczywiście mowię tutaj o wersji PS3 bo na Pc chyba nie bedzie mi działać.A porównywanie tego do RBR mija się moim zdanem z celem bo weźmy pod uwagę że samo RBR po graniu zaraz też nie powala.Trzeba wgrać prawie 3x tyle dodatków do tej gry zeby miało to sens. I tak ogólnie czekam z niecierpliwością

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość