c00l napisał(a)::D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yupi yup[i yupi chcialbym podziekowac z tegomiejsca mojej dziwczynie martusi i jej bratu pqp za dobra rywalizacje i organizatorom tego forum jak i strony cmr3.pl czyli temowi GP mojemu koledz hexowi ze namuwil mnie do zalozenia konta na nim i rescie uczestnikuw dzisiejszego konkursy dzikeuje milo sie z wami rywalizowalo zapewniam ze nagroda bedzie miala honorowe miejsce tak jak i statueltka "kierowcy na szustke" z ktturej terz jestem dumny mamie i tacie nie bede dziekowal bo ci co znaja mnie blizej znaja powud <oni i tak nie uslysza> wiec jeszcze raz dziekuje wam wszystkim jestem wzruszony do lez i niewiem co jeszcze napisac dziekuej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(GP)Piotor napisał(a):c00l napisał(a)::D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yupi yup[i yupi chcialbym podziekowac z tegomiejsca mojej dziwczynie martusi i jej bratu pqp za dobra rywalizacje i organizatorom tego forum jak i strony cmr3.pl czyli temowi GP mojemu koledz hexowi ze namuwil mnie do zalozenia konta na nim i rescie uczestnikuw dzisiejszego konkursy dzikeuje milo sie z wami rywalizowalo zapewniam ze nagroda bedzie miala honorowe miejsce tak jak i statueltka "kierowcy na szustke" z ktturej terz jestem dumny mamie i tacie nie bede dziekowal bo ci co znaja mnie blizej znaja powud <oni i tak nie uslysza> wiec jeszcze raz dziekuje wam wszystkim jestem wzruszony do lez i niewiem co jeszcze napisac dziekuej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poczułem się jak na wręczeniu Oskarów
pqp napisał(a):dobra nic nie będe pisał choc planowąłem co innego, z powoduw bliżej nie znanych, mam jeszcze serce !!powdzenia w dlalszym życiu tyle napisz i nic więcej !!
maku2 napisał(a):To ja dodam taką małą ciekawostkę
Otoż temat te stał sie w obecnym momencie rekordzistą na forum!!
Napisaliście w momencie pisania tego posta 196 postów i wyświetliliście go 1674 razy co jest totalnym rekordem forum!!!
Jezu c00l ty nie wspominaj o mnie nigdzie ja teraz będe musiał skasowac swój profil na tym forum chyba , i ja cię nie namawiałem do zakąłdania profilu zwariowałes czy co?? A pqp to juz nawet mysli o popełnieniu samobujstwa bo napisałes ze to twój przyszły szwagier <hahaha> ide se strzelic w łebc00l napisał(a)::D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a co ty k... CAritas czy polski czerwony krzysz a mozę organizacja Jureczka owsiaka sie ma nie ma że tak na dobroduszność cie wzieło czy moze jeszcze szczasz w tym klopie i cie tak sciska ze kurier cie tam pojutrze nawiedzi ??
Sunrise napisał(a):[shadow=blue][/shadow][glow=violet][/glow]a teraz takie pytanko..czy nagroda w tym konkursie jest laurka narysowana przez Ade? (tak jak to obiecala Kasia)
Powrót do Niedzielne Konkursy Forumowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości