Zmień rozmiar tekstu   Drukuj

Usuwanie czasów

Piszcie tu o wszystkim sensownym co ma związek z Colinem 4.

Usuwanie czasów

Postprzez zup-zero » Pt, 6 sie 2004, 18:24

Jak można usunąć kilka czasów, ale nieusuwając wszystkich naraz ?
Avatar użytkownika
zup-zero
 
Posty: 127
Dołączył(a): 04 sierpnia 2004
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0

Re: Usuwanie czasów

Postprzez Marcin Kowal » Pt, 6 sie 2004, 19:15

zup-zero napisał(a):Jak można usunąć kilka czasów, ale nieusuwając wszystkich naraz ?

sam chciałbym wiedzieć :D , poczekam z tobą aż ktoś odpowie jak to zrobić
Obrazek
Avatar użytkownika
Marcin Kowal
 
Posty: 2129
Dołączył(a): 09 kwietnia 2004
Wiek: 24

Postprzez zup-zero » Pt, 6 sie 2004, 19:21

Mam nadzieje, że sie da bo mam kilka czasów które sie nienadają do czystej ligi, ale mam też kilka które chce wwalićdo czystej ligi, a w tym GTO to sie chyba daje wysłać wszystkie naraz, więc jakby tam trafiły moje ze skracaniem trasy to by mnie od razu wypierniczyli.
Avatar użytkownika
zup-zero
 
Posty: 127
Dołączył(a): 04 sierpnia 2004
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0

Re: Usuwanie czasów

Postprzez Piotor » Pt, 6 sie 2004, 19:22

zup-zero napisał(a):Jak można usunąć kilka czasów, ale nieusuwając wszystkich naraz ?

Najprościej jest poprawić (czytaj: zrobić lepszy czas jadąc czysto) te, które chcesz usunąć :rolleyes:
Piotor
 
Posty: 3707
Dołączył(a): 10 lipca 2003
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0

Re: Usuwanie czasów

Postprzez Marcin Kowal » Pt, 6 sie 2004, 19:36

(GP)Piotor napisał(a):
zup-zero napisał(a):Jak można usunąć kilka czasów, ale nieusuwając wszystkich naraz ?

Najprościej jest poprawić (czytaj: zrobić lepszy czas jadąc czysto) te, które chcesz usunąć :rolleyes:


najlepsza metoda :D
Obrazek
Avatar użytkownika
Marcin Kowal
 
Posty: 2129
Dołączył(a): 09 kwietnia 2004
Wiek: 24

Postprzez kranked » Pt, 6 sie 2004, 19:48

Nie mam colina na dysku więc napiszę z pamięci :huh: Odpal GTO i kliknij lewym przyciskiem myszki na jakiś OS z którego chcesz usunąć czas i sprawdz jaka jest nazwa ghosta ( dokładnie jaki numerek ) Po czym wchodzisz do folderu z colinem i usuwasz tego ghosta. Potem odpal colina i gdy wybierzesz ten odcinek z którego usunąłeś ghosta naciśnij klawisz DELETE i czas zostanie skasowany.

Wszystko jest bardzo proste. :blink:
Avatar użytkownika
kranked
 
Posty: 2362
Dołączył(a): 29 września 2003
Lokalizacja: Gliwice
Wiek: 0

Postprzez zup-zero » Pt, 6 sie 2004, 20:13

To działa! Wreszcie sie pozbyłem tych czasów. Wielkie dzięki Kranked.
Avatar użytkownika
zup-zero
 
Posty: 127
Dołączył(a): 04 sierpnia 2004
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0

Postprzez grzesiobiker » Pt, 6 sie 2004, 22:02

popraw czas i problem z głowy, bo inaczej nie da rady. A każdy czas da się poprawić, nawet jeśli jest już perfekcyjny ;)
grzesiobiker
 
Posty: 84
Dołączył(a): 02 sierpnia 2004
Wiek: 0

Postprzez AMG.Marcin » Pt, 6 sie 2004, 22:05

grzesiobiker napisał(a):popraw czas i problem z głowy, bo inaczej nie da rady. A każdy czas da się poprawić, nawet jeśli jest już perfekcyjny ;)

Dwa posty wyżej możesz przeczytać że się da nie poprawiając czasu ;) a każdy ma swoje maksimum więc nie mów że każdy czas można poprawić nawet ten najlepszy. Człowiek ma nieprzekraczalne granice czy to w życiu czy w grze ;)
AMG.Marcin
 
Posty: 1838
Dołączył(a): 06 kwietnia 2004
Lokalizacja: Gdynia/Elbląg
Wiek: 0

Postprzez Paweł Kaluscha » So, 7 sie 2004, 01:02

AMG.Marcin napisał(a):
grzesiobiker napisał(a):popraw czas i problem z głowy, bo inaczej nie da rady. A każdy czas da się poprawić, nawet jeśli jest już perfekcyjny ;)

Dwa posty wyżej możesz przeczytać że się da nie poprawiając czasu ;) a każdy ma swoje maksimum więc nie mów że każdy czas można poprawić nawet ten najlepszy. Człowiek ma nieprzekraczalne granice czy to w życiu czy w grze ;)[/quote

Z doswiadczenia i nie tylko wiem ze kazdy czas mozna poprawic. Nawet o ta setna, ale poprawisz.
Egzystuję dzięki RBR. Cieszyć się czy płakać?(...)
Avatar użytkownika
Paweł Kaluscha
 
Posty: 3980
Dołączył(a): 16 maja 2004
Lokalizacja: z WRCławia
Wiek: 0

Postprzez AMG.Marcin » So, 7 sie 2004, 09:17

pkc napisał(a):
AMG.Marcin napisał(a):
grzesiobiker napisał(a):popraw czas i problem z głowy, bo inaczej nie da rady. A każdy czas da się poprawić, nawet jeśli jest już perfekcyjny ;)

Dwa posty wyżej możesz przeczytać że się da nie poprawiając czasu ;) a każdy ma swoje maksimum więc nie mów że każdy czas można poprawić nawet ten najlepszy. Człowiek ma nieprzekraczalne granice czy to w życiu czy w grze ;)[/quote

Z doswiadczenia i nie tylko wiem ze kazdy czas mozna poprawic. Nawet o ta setna, ale poprawisz.

W porządku ale jaki to ma sens ??? 1 sekunda ma dla mnie sens ale 1 setna to już jest nie wiem ale dla mnie chore ;)
AMG.Marcin
 
Posty: 1838
Dołączył(a): 06 kwietnia 2004
Lokalizacja: Gdynia/Elbląg
Wiek: 0

Postprzez Paweł Kaluscha » So, 7 sie 2004, 16:22

AMG.Marcin napisał(a):
pkc napisał(a):
AMG.Marcin napisał(a):
grzesiobiker napisał(a):popraw czas i problem z głowy, bo inaczej nie da rady. A każdy czas da się poprawić, nawet jeśli jest już perfekcyjny ;)

Dwa posty wyżej możesz przeczytać że się da nie poprawiając czasu ;) a każdy ma swoje maksimum więc nie mów że każdy czas można poprawić nawet ten najlepszy. Człowiek ma nieprzekraczalne granice czy to w życiu czy w grze ;)[/quote

Z doswiadczenia i nie tylko wiem ze kazdy czas mozna poprawic. Nawet o ta setna, ale poprawisz.

W porządku ale jaki to ma sens ??? 1 sekunda ma dla mnie sens ale 1 setna to już jest nie wiem ale dla mnie chore ;)


Odpowiem tak. Pewnego niezapomnianego lata odpalilem CMR2.0 gralem mistrzostwa w kolko. Gralem i gralem i gralem ,sprawialo mi to niezapomnianą frajde. Gralem tak ze dwa lata, najpierw klawa potem MICROSOFT SIDE WINDER i pewnego razu wlazlem zupelnie przypadkowo na strone VD . Popatrzylem i zobaczylem ze do rekordow tak strasznie mi nie brakuje(do niektorych) Poprawialem rekordy (a zasada jednego kola po czarnym dawala najwieksza satysfakcje z mozliwych opcji!!!!!!!!) . Pamietam jeden z nich Wlochy os 10 na poczatku mialem cos w granicach 3.01... .W miare uplywu czasu zszedlem do 3.00 a potem ponizej 3.00 i bylem wniebowziety.(...) Dzis moj czas wynosi 2.56.91 .A granica 3.00 stala sie zadna granica!!! Dlatego wlasnie nigdy nie powiem ze czas ktory jest akurat w tej chwili juz jest czasem the best i nie ma bata zebym nie pojechal szybciej. Oczywiscie to wszystko tyczy sie colina. Moj morał ----->>>>walczyc ,walczyc i jeszcze raz walczyc walczyć!!!!!! :przebij mur:
PS Najwiekszym dla mnie problemem nie jest niewiara ze nie moge byc pierwszy, ale szybkosc w jakim czub uzyskal takie czasy. Gratulacje!!!
Egzystuję dzięki RBR. Cieszyć się czy płakać?(...)
Avatar użytkownika
Paweł Kaluscha
 
Posty: 3980
Dołączył(a): 16 maja 2004
Lokalizacja: z WRCławia
Wiek: 0

Postprzez zup-zero » So, 7 sie 2004, 19:23

Jeżeli uważasz że wszystkie czasy są do pobicia to popraw rekordowy końcowy czas hiszpani w kategorii open. Ile Ci czasu na to potrzeba ? Oczywiście mam na myśli colina 4 i czysty przejazd.
Avatar użytkownika
zup-zero
 
Posty: 127
Dołączył(a): 04 sierpnia 2004
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0

Postprzez AMG.Marcin » So, 7 sie 2004, 20:27

zup-zero napisał(a):Jeżeli uważasz że wszystkie czasy są do pobicia to popraw rekordowy końcowy czas hiszpani w kategorii open. Ile Ci czasu na to potrzeba ? Oczywiście mam na myśli colina 4 i czysty przejazd.

Nie zrozumiałeś o co chodzi chyba ;) My tu dywagujemy o pobijaniu własnych czasów a nie czyichś. A jak taki mądry jesteś to pobij ten czas ;) .Mnie na przykład na www.czasy.com interesuje tylko klasyfikacja WRC i tylko w Polsce ;) bo ja B Grupą jeździć nie umiem i bez bicia się do tego przyznaję. Poza tym co niektórzy ;) potrafią nawet Subaru Imprezą jadąc tak zwanych terminatorów T16 niszczyć ;)
AMG.Marcin
 
Posty: 1838
Dołączył(a): 06 kwietnia 2004
Lokalizacja: Gdynia/Elbląg
Wiek: 0

Postprzez zup-zero » So, 7 sie 2004, 20:54

No fakt źle przeczytałem ;) Ale są trasy gdzie przejeżdzajać ze skracaniem gdzie sie da ustali sie rekord, którego sie nieda pobić czasem do czystej ligi.
Avatar użytkownika
zup-zero
 
Posty: 127
Dołączył(a): 04 sierpnia 2004
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0

Postprzez AMG.Marcin » So, 7 sie 2004, 21:15

zup-zero napisał(a):No fakt źle przeczytałem ;) Ale są trasy gdzie przejeżdzajać ze skracaniem gdzie sie da ustali sie rekord, którego sie nieda pobić czasem do czystej ligi.

I właśnie po to powstała czysta liga żeby nie mieli tam wstępu "skracacze". Prawdopodobnie w RBR nie będzie czystej ligi tylko podział ze względu na poziom uszkodzeń bo tam skracanie będzie się kończyło poważnym dzwonem ;)
I większość z nas tutaj wysyła bądź wysyłała tylko do czystej ligi bo to jest bardziej zbliżone do rzeczywistości ;) jazda między drzewami to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej <_<
AMG.Marcin
 
Posty: 1838
Dołączył(a): 06 kwietnia 2004
Lokalizacja: Gdynia/Elbląg
Wiek: 0

Postprzez zup-zero » N, 8 sie 2004, 12:27

właśnie po to powstała czysta liga żeby nie mieli tam wstępu "skracacze". Prawdopodobnie w RBR nie będzie czystej ligi tylko podział ze względu na poziom uszkodzeń bo tam skracanie będzie się kończyło poważnym dzwonem
I większość z nas tutaj wysyła bądź wysyłała tylko do czystej ligi bo to jest bardziej zbliżone do rzeczywistości jazda między drzewami to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej


Miejmy nadzieje, że tak będzie bo wkur**a mnie kiedy ktoś popieprza odbijając sie od wszystkiego co sie da i jeździ po bandach i wcale nie traci szybkości, a wręcz przeciwnie jedzie coraz szybciej. Mam wielką nadzieje, że poziom trudności będzie na tyle wysoki, że walnięcie w drzewo lub wyjazd do rowu będzie oznaczało game over, a samochody niebedą sie resetowały i pojawiały nagle na środku jezdni.
Avatar użytkownika
zup-zero
 
Posty: 127
Dołączył(a): 04 sierpnia 2004
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0


Powrót do Colin McRae Rally 4 PC & PS2

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

cron