Zmień rozmiar tekstu   Drukuj

C4 org.PL

Piszcie tu o wszystkim sensownym co ma związek z Colinem 4.

C4 org.PL

Postprzez hajperro » Pn, 24 maja 2004, 20:25

Zakładam taki temat... Bo troszke się wkurzyłem.

Mam oryginał Colina 4 PL i...jest tragicznie. Tnie sie skubany co jakiś czas - na róznych mapach, w różnych miejscach. Nie zależy to od detalów bo jest tak samo na low i high... No i błędy - czasem wywala mi jakiś bład i koniec, trzeba wyłazić z gry.

A czemu to pisze ? Bo miałem pirata eng i nie było ŻADNYCH problemów (pirata mam zawsze wcześniej niż org, jak mi sie spodoba to wywalam i kupuje org - demko jest zazwyczaj za "małe" żeby ocenić grę).
Szybciej mi wszystko chodziło na 1280x1024 na high itp - zadnych przycięć, nigdy mi błąd nie wyskoczył. W demku tak samo - żadnych problemów. Jak zawsze Polacy coś s...popsują.

Ma ktoś też takie jazdy ?
hajperro
 
Posty: 5
Dołączył(a): 24 maja 2004
Wiek: 0

Postprzez Piotor » Pn, 24 maja 2004, 20:35

Ja mam dwa oryginały, angielski i polski. Gram na angielskim, polskiego nawet nie rozpakowałem ponieważ obawiałem się właśnie takich frustracji ;)
Piotor
 
Posty: 3707
Dołączył(a): 10 lipca 2003
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0

Postprzez maku2 » Pn, 24 maja 2004, 22:26

Bradzo dobry temat :) Tez posiadam oryginal polski, no i same problemy :angry: :angry:

a) Gra sie nie chce zainstalowac, wywala bledy ze sa zle nazwy plyt, i to nie zaleznie czy robie to na czystym systemie czy nie :(
b) rowniez zdaza sie ze pojawi sie blad krytyczny i gra wylazi do windy i koniec zabawy :/
c) Problem z dziwekiem, zdazaja sie trzaski itd..., choc to da sie naprawic ale sam fakt...

Jak widac, polska wersja znow ma wiele "nowych i bonusowych" bledow :(
MCP, MCDST, MCSA, MCSE, MCT
maku2
 
Posty: 866
Dołączył(a): 31 lipca 2003
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0

Postprzez Killcio » Wt, 25 maja 2004, 14:46

Że też Polacy nic nie umieją zrobić pożądnie, a jak zrobią to nie umieją sprzedać!!!
Avatar użytkownika
Killcio
 
Posty: 1284
Dołączył(a): 20 października 2003
Lokalizacja: Tychy
Wiek: 20

Postprzez Hex » Wt, 25 maja 2004, 14:49

LoL ja zainstalowałem sobie c4 PL i nie mam zadnych problemow baka tak samo jak c4 Eng :D i generalnie "pilot wacław"

PS. troche zacina i długo się ładuje bo 525MHz, 96RAM, GeForce MX2 32MB, no znazłem 2wa błędy po starcie do odcinka gdy zejdzie biała mgła na zegarze mam juz 10 sekund odczekam nastepne 10 i moge jechac bez zacinania :D do momentu gdy przejeżdzając obok kibiców jakis debil nie zatrąbi trąbką bo wtedy to juz krzaki <hahaha>
Mewa Kwiaty Focus Grzyb
Avatar użytkownika
Hex
 
Posty: 1591
Dołączył(a): 28 sierpnia 2003
Lokalizacja: Gdańsk
Wiek: 0

Postprzez Killcio » Wt, 25 maja 2004, 16:01

Zabic tych z trąbkami!!! Stwarzaja niebezpieczeństwo, to dlatego tyle wypadków na rajdach!!!
Avatar użytkownika
Killcio
 
Posty: 1284
Dołączył(a): 20 października 2003
Lokalizacja: Tychy
Wiek: 20

Postprzez hajperro » Wt, 25 maja 2004, 19:20

Hex napisał(a):LoL ja zainstalowałem sobie c4 PL i nie mam zadnych problemow baka tak samo jak c4 Eng :D i generalnie "pilot wacław"

PS. troche zacina i długo się ładuje bo 525MHz, 96RAM, GeForce MX2 32MB, no znazłem 2wa błędy po starcie do odcinka gdy zejdzie biała mgła na zegarze mam juz 10 sekund odczekam nastepne 10 i moge jechac bez zacinania :D do momentu gdy przejeżdzając obok kibiców jakis debil nie zatrąbi trąbką bo wtedy to juz krzaki <hahaha>


Ja mam 2.4Xp + 512mb ddr + r9500Pro i jest tragicznie z tym cięciem :) Nie wiem, może jakąś wadliwą serie dorwałem... Bo jak mówiłem eng chodził płynnie bez pierdnięcia.
hajperro
 
Posty: 5
Dołączył(a): 24 maja 2004
Wiek: 0

Postprzez maku2 » Wt, 25 maja 2004, 20:09

Zaciagnij najnowsze stery do grafy :) Bo ja na swoim 9700PRO tez mialem cos podobnego ale najnowsze stery i Catlisty i Omegi rozwiazaly ten problem w 100% :) Teraz smigam w 1024x768 z AAx4 i AFx8 :D
MCP, MCDST, MCSA, MCSE, MCT
maku2
 
Posty: 866
Dołączył(a): 31 lipca 2003
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0

Postprzez hajperro » Wt, 25 maja 2004, 21:06

To nie wina grafy, bo wszystko inne działa - eng tak samo, tylko polski coś nie chce ;)
hajperro
 
Posty: 5
Dołączył(a): 24 maja 2004
Wiek: 0

Postprzez maku2 » Wt, 25 maja 2004, 22:17

hajperro napisał(a):To nie wina grafy, bo wszystko inne działa - eng tak samo, tylko polski coś nie chce ;)


NIe mowie grafa, tylko stery do grafy, mi to pomoglo, ale i tak jestem zdania, ze wersja polska to :zygi: :zygi: :zygi: :zygi: :zygi: :zygi:
MCP, MCDST, MCSA, MCSE, MCT
maku2
 
Posty: 866
Dołączył(a): 31 lipca 2003
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0

Postprzez hajperro » Wt, 25 maja 2004, 22:23

No chodzi mi o stery ;)
hajperro
 
Posty: 5
Dołączył(a): 24 maja 2004
Wiek: 0

Postprzez AMG.Marcin » Wt, 25 maja 2004, 22:57

Zabic tych z trąbkami!!! Stwarzaja niebezpieczeństwo, to dlatego tyle wypadków na rajdach!!!

Popieram, może nie zabić ale koniecznie odebrać trąbki <hahaha> albo niech nam zwrócą za straty moralne i nowe lepsze karty graficzne :rolleyes:
AMG.Marcin
 
Posty: 1838
Dołączył(a): 06 kwietnia 2004
Lokalizacja: Gdynia/Elbląg
Wiek: 0

Postprzez zenont » Śr, 26 maja 2004, 12:37

Ja mam polski orginal i nie mam zadniutenkich problemow.
zenont
 
Posty: 432
Dołączył(a): 09 kwietnia 2004
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0

Postprzez hajperro » Śr, 26 maja 2004, 13:41

Doszedłem o co chodzi z tym cięciem :) Żadne sterowniki nie mogły mi pomóc... Wypróbowałem kilka wersji (Catalysty 4.3, 4.3, Omegi 2.5.22,36 i 44) i nic nie pomagało.

Ale przypomniałem sobie, że kiedyś robiąc testy w 3dmarku najwięcej punktów miałem, jak zainstalowałem jedne sterowniki na drugie nie kasując tych starych. I tak zrobiłem :) Na Omegi 2.5.22b zainstalowałem 2.5.44 i po kłopocie :) No i przy okazji wynik w 3dmarku skoczył o 100 punktów ;)
hajperro
 
Posty: 5
Dołączył(a): 24 maja 2004
Wiek: 0

Postprzez (SPRT)Mariusz » Pt, 11 cze 2004, 08:55

Killcio napisał(a):Że też Polacy nic nie umieją zrobić pożądnie, a jak zrobią to nie umieją sprzedać!!!


Jestem tego zdania , że co nietrzeba przerabiac na Polski to lepiej nie ruszć bo zawsze coś nie wyjdzie :drapie do glowie:
Avatar użytkownika
(SPRT)Mariusz
 
Posty: 132
Dołączył(a): 16 lutego 2004
Lokalizacja: Trzemeśnia
Wiek: 0

pl/eng

Postprzez Piotrek1981 » So, 24 lip 2004, 21:28

Zgadzam się z przedmówcą! Dużo fajniej gra się w wersji eng a jeśli ta pl sprawia tyle problemów to po h......... ją instalować?
Piotrek1981
 
Posty: 9
Dołączył(a): 12 lipca 2004
Lokalizacja: Iłża
Wiek: 0

Postprzez Bonjo » Pn, 26 lip 2004, 14:11

No a ja mam na odwrot :)
Moj "piracki" Colin 4 ENG chodzil tragicznie! Ustawilem najnizsza rozdzielczosc i srednie detale zeby dalo sie grac. A za to w oryginale PL (ktory ... wygralem :D) sysko dziala swietnie :) 1024x768x32 detale wysokie :) Mam P4 1,5 ghz, 384 rimm, geforce fx 5600 (256 mb)
Bonjo
 
Posty: 3
Dołączył(a): 26 lipca 2004
Lokalizacja: Częstochowa
Wiek: 0

Postprzez (SPRT)Mariusz » Śr, 28 lip 2004, 11:30

Bonjo napisał(a):No a ja mam na odwrot :)
Moj "piracki" Colin 4 ENG chodzil tragicznie! Ustawilem najnizsza rozdzielczosc i srednie detale zeby dalo sie grac. A za to w oryginale PL (ktory ... wygralem :D) sysko dziala swietnie :) 1024x768x32 detale wysokie :) Mam P4 1,5 ghz, 384 rimm, geforce fx 5600 (256 mb)


Ja mam orginała po angielsku i po polsku i nie podzielam Twojego zdania - jak szybko zainstalowałem polska wersję to jeszcze szybciej ją odinstalowałem a angielska chodzi bez zarzutów. Jedyną wersją Colina która jest rewelacyjnie zrobiona językowo to według mnie Colin McRae Rally 2.0

W colinie 4 zauważ kiedy dostajesz od pilota ostrzeżenia (choćby :) )
Avatar użytkownika
(SPRT)Mariusz
 
Posty: 132
Dołączył(a): 16 lutego 2004
Lokalizacja: Trzemeśnia
Wiek: 0


Powrót do Colin McRae Rally 4 PC & PS2

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron