Zmień rozmiar tekstu   Drukuj

Co sądzicie o CMR 4 Full ??

Piszcie tu o wszystkim sensownym co ma związek z Colinem 4.

Co sądzicie o CMR 4 Full ??

Postprzez no11 » Wt, 13 kwi 2004, 11:10

[center][shadow=darkred]Co myślicie o CMR4 Full??[/shadow]

Wprawdzie mam wersję angielską ale gra jest 100% lepsza od trzeciej części. A granie po internecie to czysta przyjemność ! Do tego ta fizyka !!! Super gra... tylko brakuje mi 307 WRC i Skody Fabi lub Octavi WRC, ale to już szczegół.[/center]
o co chodzi z tym podpisem ??
Avatar użytkownika
no11
 
Posty: 2
Dołączył(a): 13 kwietnia 2004
Lokalizacja: Złotów, Polska
Wiek: 0

Postprzez maku2 » Wt, 13 kwi 2004, 11:14

Giera jest naprawde fajna, sporo poprawiono od czasow 3 czesci, jak dla mnie mozne byc.
MCP, MCDST, MCSA, MCSE, MCT
maku2
 
Posty: 866
Dołączył(a): 31 lipca 2003
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0

Postprzez Jarek Cebula » Wt, 13 kwi 2004, 18:09

maku2 napisał(a):Giera jest naprawde fajna, sporo poprawiono od czasow 3 czesci, jak dla mnie mozne byc.


Dla mnie tez spoko, chociaż czekam na coś z wiekszym realizmem. No ale jak na razie to najbardziej realistyczna gra rajdowa na PC:)

(GP) Jarek Cebula
Avatar użytkownika
Jarek Cebula
 
Posty: 2685
Dołączył(a): 05 grudnia 2003
Lokalizacja: Baile Átha Cliath
Wiek: 0

Postprzez Killcio » Śr, 14 kwi 2004, 13:06

Gra jest super!!! Ale te mistrzostwa.... a raczej odblokowywanie samochowów...
Avatar użytkownika
Killcio
 
Posty: 1284
Dołączył(a): 20 października 2003
Lokalizacja: Tychy
Wiek: 20

Postprzez a54dov » Śr, 14 kwi 2004, 13:55

Mnie trochę zdziwiły trasy. Odnoszę wrażenie, że to powtórka z CMR3. Sporo podobnych odcinków. Sam nie wiem czy zaliczyć to jako minus czy plus, bo przecież skoro Codies chwalili się przy CMR3, że traski są wzięte z reala, to dlaczegóżby miały się zmieniać w 4 części. Przecież dróg się nie przebudowuje. A gierca jest IMO krokiem do przodu w stosunku do poprzednika. Lepiej mi się steruje furą (klawa), grafika jeszcze lepsza i realizm zniszczeń spox. Chociaż nie jest to czysta symulacja to i tak czerpię z grania sporo radochy. No i uważam, że o wiele lepiej jeździ się teraz w kokpicie.
a54dov
 
Posty: 12
Dołączył(a): 24 lutego 2004
Lokalizacja: Gdańsk
Wiek: 0

Postprzez maku2 » Śr, 14 kwi 2004, 14:20

Trasy w c3 nie byly trasami wzietymi z prawdziwych radw, byly w 100% fikcyjne :(, dopiero w Richard Burns Rally trasy sa prawdziwe i otrzymaly podajze nawet certyfikt zgodnosci od FIA.
MCP, MCDST, MCSA, MCSE, MCT
maku2
 
Posty: 866
Dołączył(a): 31 lipca 2003
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0

Postprzez kranked » Śr, 14 kwi 2004, 14:51

maku2 napisał(a):Trasy w c3 nie byly trasami wzietymi z prawdziwych radw, byly w 100% fikcyjne :(, dopiero w Richard Burns Rally trasy sa prawdziwe i otrzymaly podajze nawet certyfikt zgodnosci od FIA.


A czy przypadkiem licencje na WRC od FIA ma tylko Sony na swoją serie WRC 2 i 3??
Avatar użytkownika
kranked
 
Posty: 2362
Dołączył(a): 29 września 2003
Lokalizacja: Gliwice
Wiek: 0

Postprzez maku2 » Śr, 14 kwi 2004, 15:13

A co ma PS2 do PC :szczena:

To 2 osobne gry, 2 producentow :)
MCP, MCDST, MCSA, MCSE, MCT
maku2
 
Posty: 866
Dołączył(a): 31 lipca 2003
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0

Postprzez kranked » Śr, 14 kwi 2004, 15:25

PC nie ma nic do PS2 :shock: Ja napisałem OGÓLNIE, że SONY ma wyłacznosc na World Rally Championship od FIA. I tylko one może sygnowac swoje gry znaczkiem FIA bądż WRC.
I używać tego znaczka:

Obrazek
Avatar użytkownika
kranked
 
Posty: 2362
Dołączył(a): 29 września 2003
Lokalizacja: Gliwice
Wiek: 0

Postprzez maku2 » Śr, 14 kwi 2004, 20:17

Ale jak 2 produkt dostanie cos takiego to tez chyba moze, czy to jest ze tylko 1 gra moze miec cos takiego ??
MCP, MCDST, MCSA, MCSE, MCT
maku2
 
Posty: 866
Dołączył(a): 31 lipca 2003
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0

Postprzez kranked » Śr, 14 kwi 2004, 20:33

maku2 napisał(a):Ale jak 2 produkt dostanie cos takiego to tez chyba moze, czy to jest ze tylko 1 gra moze miec cos takiego ??


No i tu własnie niewiem jak to jest, ale wydaje mi się, ze tylko SONY ma wyłącznosc, bo jak by było inaczej to już dawno byśmy jeżdzili np. Monte Carlo na kompach ^_^
Avatar użytkownika
kranked
 
Posty: 2362
Dołączył(a): 29 września 2003
Lokalizacja: Gliwice
Wiek: 0

Postprzez no11 » Cz, 15 kwi 2004, 08:59

sprawa jest prosta !! :

Codemasters są tak skąpi że nie kupią licencji FIA WRC :/
o co chodzi z tym podpisem ??
Avatar użytkownika
no11
 
Posty: 2
Dołączył(a): 13 kwietnia 2004
Lokalizacja: Złotów, Polska
Wiek: 0

Postprzez Hex » Cz, 15 kwi 2004, 12:41

no11 napisał(a):sprawa jest prosta !! :

Codemasters są tak skąpi że nie kupią licencji FIA WRC :/

buahahaha wydaje mi się ze jest troche odwrotnie ;)
Mewa Kwiaty Focus Grzyb
Avatar użytkownika
Hex
 
Posty: 1591
Dołączył(a): 28 sierpnia 2003
Lokalizacja: Gdańsk
Wiek: 0

Postprzez Kshyhoo » So, 24 kwi 2004, 19:09

no11 napisał(a):sprawa jest prosta !! :

Codemasters są tak skąpi że nie kupią licencji FIA WRC :/


To nie Coddies są za skąpi, tylko Sony za dużo zabuliło za WYŁĄCZNOŚĆ na licencje!
Avatar użytkownika
Kshyhoo
 
Posty: 266
Dołączył(a): 24 kwietnia 2004
Lokalizacja: że znowu....
Wiek: 0

Postprzez Bodzio997 » Wt, 13 lip 2004, 16:47

zdecydowanie cmr04 najlepszy. zapraszam do pobierania mojego pliku ; generator kodów :zygi:
kazza lite
MAnIaK
Bodzio997
 
Posty: 3
Dołączył(a): 13 lipca 2004
Lokalizacja: łódż
Wiek: 0

Postprzez _Millio_ » Śr, 14 lip 2004, 23:32

Co moge powiedzieć ... super gierka tylko szkoda że po jakims czasie robi się starsznie nudna :( ... w każdej części jest to samo tylko z jedną różnicą :P co część to lepsza grafika, ale i tak da się jakoś w to grać :)
Administrator http://rallycorner.prv.pl
"Świat niszczy ideały powoli zanirza wartość tworzy własne podziały te których już masz dosć" - TeKa - Poprzewracało się w głowach!
_Millio_
 
Posty: 9
Dołączył(a): 14 lipca 2004
Lokalizacja: Tarnów
Wiek: 0

Postprzez Boguś » Wt, 27 gru 2005, 16:45

fajna gra tylko jak wpisać te cholerne kody :angry:
Boguś
 
Posty: 2
Dołączył(a): 27 grudnia 2005
Lokalizacja: Żmigród
Wiek: 0


Powrót do Colin McRae Rally 4 PC & PS2

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

cron