Zmień rozmiar tekstu   Drukuj

Błędy w demie CMR 04

Piszcie tu o wszystkim sensownym co ma związek z Colinem 4.

Błędy w demie CMR 04

Postprzez Killcio » Śr, 25 lut 2004, 18:50

Elo!!! Wpisujecie tu błędy jakie znaleźliscie w demie CMR 04. Oto pierwszy jaki znalazłem:
Otóż zdarłem oponę i jechałem dalej... Po czym urwałem kółko (bez opony) a ono odkulało się z załorzoną oponą... Hmmm... :blink: :blink: :blink:
Avatar użytkownika
Killcio
 
Posty: 1284
Dołączył(a): 20 października 2003
Lokalizacja: Tychy
Wiek: 20

Postprzez Hex » Śr, 25 lut 2004, 18:53

Kurde ja jeszcze nie znalazłem ani jednego błędu pewnie dlatego ze nie gram w tą gre <hahaha>
Mewa Kwiaty Focus Grzyb
Avatar użytkownika
Hex
 
Posty: 1591
Dołączył(a): 28 sierpnia 2003
Lokalizacja: Gdańsk
Wiek: 0

Postprzez pqp » Pt, 27 lut 2004, 03:24

ty kliciio ty masz jeszcze ten problem z dzwiękiem :> jak żes go rozwiązał :>
Avatar użytkownika
pqp
 
Posty: 568
Dołączył(a): 17 listopada 2003
Lokalizacja: Gdańsk
Wiek: 0

Postprzez Killcio » Pt, 27 lut 2004, 12:12

Zainstalowałem nowe sterowniki do karty dzwiękowej :P :P :P
Avatar użytkownika
Killcio
 
Posty: 1284
Dołączył(a): 20 października 2003
Lokalizacja: Tychy
Wiek: 20

Re: Błędy w demie CMR 04

Postprzez Hex » So, 28 lut 2004, 19:17

Killcio napisał(a):Elo!!! Wpisujecie tu błędy jakie znaleźliscie w demie CMR 04. Oto pierwszy jaki znalazłem:
Otóż zdarłem oponę i jechałem dalej... Po czym urwałem kółko (bez opony) a ono odkulało się z załorzoną oponą... Hmmm... :blink: :blink: :blink:
No to masz Killcio ;) Ja znalazłem takie błędy: 300 konny WRC przy wcisnietym gazie na maxa i wrzuceniu biegu nawet nie zamieli :blee: jakies dziwne! pewnie ma jakiś system antyposlizgowy albo coś :shock: dzwięk jest jakiś Po.........y czasami zanika mowa pilota a silnik słysze tylko w tylnich głosnikach i zeby to jeszcze przypominało prace silnika :o Generalnie to musze miec w windzie volume na maxa bo słysze tylko obijające sie o bude kamienie, z.....e MENU zeby wziąsc restart w grze to tzeba 30 razy nacisnac jakiś przycisk :wacko: W ch..j skrutów których juz nie miało być a jest więcej niz w cmr3 <hahaha> i niechce mi sie juz wymieniać dalej, mam nadzieje ze codemasters poprawi kilka rzeczy do Kwietnia najlepiej jakby poprawili wszystko bo jezeli gra bedzie taka jak demo to NARA!!!
P.S czekam do Kwietnia na "Full Wersje" odinstalowałem juz demo i w to nie gram. :biala flaga:
Mewa Kwiaty Focus Grzyb
Avatar użytkownika
Hex
 
Posty: 1591
Dołączył(a): 28 sierpnia 2003
Lokalizacja: Gdańsk
Wiek: 0

Postprzez pqp » So, 28 lut 2004, 21:22

<hahaha> <brawo> <brawo> :) ja tylko raz odpaliłem 04 Demo no i to by było na tyle :)
Avatar użytkownika
pqp
 
Posty: 568
Dołączył(a): 17 listopada 2003
Lokalizacja: Gdańsk
Wiek: 0

Postprzez DeXteR » So, 28 lut 2004, 22:17

Ja znalazłem jeden błąd w demie, chodzi o to, że nie ma odcinka w Szwecji :angry: :przebij mur:
Avatar użytkownika
DeXteR
 
Posty: 1701
Dołączył(a): 29 września 2003
Wiek: 0

Postprzez Killcio » So, 28 lut 2004, 22:37

#DeXteR# napisał(a):Ja znalazłem jeden błąd w demie, chodzi o to, że nie ma odcinka w Szwecji :angry: :przebij mur:
Tak, zgadzam sie...
Avatar użytkownika
Killcio
 
Posty: 1284
Dołączył(a): 20 października 2003
Lokalizacja: Tychy
Wiek: 20

Postprzez Piotor » So, 28 lut 2004, 23:29

#DeXteR# napisał(a):Ja znalazłem jeden błąd w demie, chodzi o to, że nie ma odcinka w Szwecji :angry: :przebij mur:

To jest największa zaleta tego dema <hahaha>
Piotor
 
Posty: 3707
Dołączył(a): 10 lipca 2003
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0

Postprzez Dasiek » Pn, 5 kwi 2004, 12:56

Mnie CMR 4 demo po jakimś (około) 20 otwarciu zaczoł lagować i przerywać dźwięk co 1,5 sekundy i grac się nie dało ;(
Dasiek
 
Posty: 27
Dołączył(a): 16 marca 2004
Lokalizacja: Kraków
Wiek: 0

Postprzez arai » Śr, 14 kwi 2004, 22:23

ja znalazlem maly blad:
gdy jechalem w championie super oesa (UK) to dalem sie wyprzedzic przez jadaca po drugiej stronie furke. gdy mnie wyprzedzila - zaczalem ja gonic i dogonilem ja dopiero na mecie i z impetem w nia walnalem, gdy juz sie zatrzymala. wowczas bieg zostal przerwany i do mojego aktualnego czasu komputer przyznal mi 2 min. kary.
ale to jeszcze nic. potem postanowilem na starcie poczekac i ustawilem sie w poprzek, by tym razem to rywal uderzyl we mnie. i co sie stalo: po uderzeniu (swoja droga niezle wgniecenie robi) wyskoczyl napis, bieg jest ukonczony z czasem ducha, ktory jest zapisany na tym oesie.
pisze to, bo w ten sposob mozna wysrubowac czas ghosta na tym oesie i grajac a champie bez wysilku miec niezly czas.
arai
 
Posty: 2
Dołączył(a): 14 kwietnia 2004
Wiek: 0

Postprzez pqp » Cz, 15 kwi 2004, 16:04

noo masz racje to jest błąd wersji DEMO <hahaha><hahaha>
Avatar użytkownika
pqp
 
Posty: 568
Dołączył(a): 17 listopada 2003
Lokalizacja: Gdańsk
Wiek: 0

Postprzez arai » Cz, 15 kwi 2004, 16:16

noo masz racje to jest błąd wersji DEMO
dziwnie mowisz,
bo ja mam colina w wersji full
arai
 
Posty: 2
Dołączył(a): 14 kwietnia 2004
Wiek: 0

Postprzez kranked » Cz, 15 kwi 2004, 16:27

arai napisał(a):
noo masz racje to jest błąd wersji DEMO
dziwnie mowisz,
bo ja mam colina w wersji full


A zobacz jaki jest tytuł tego tematu ^_^
Avatar użytkownika
kranked
 
Posty: 2362
Dołączył(a): 29 września 2003
Lokalizacja: Gliwice
Wiek: 0

Postprzez pqp » Cz, 15 kwi 2004, 19:52

A zobacz jaki jest tytuł tego tematu


dzięki Kranked po prostu wyjołes mi te słowa z ust znaczy sie z palców :)
Avatar użytkownika
pqp
 
Posty: 568
Dołączył(a): 17 listopada 2003
Lokalizacja: Gdańsk
Wiek: 0

Postprzez grzesiobiker » Pt, 6 sie 2004, 10:49

Ja zuważyłem, że na 1 oesie Japonii pilot spóźnia się od tego ostrego nawrotu o 3 zakręty. W polskiej wersji czywiście.
grzesiobiker
 
Posty: 84
Dołączył(a): 02 sierpnia 2004
Wiek: 0

Postprzez zup-zero » Pt, 6 sie 2004, 13:18

Już chyba w demo i tak niegra więc może najwyższy czas zamknąć ten temat ?
Avatar użytkownika
zup-zero
 
Posty: 127
Dołączył(a): 04 sierpnia 2004
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 0


Powrót do Colin McRae Rally 4 PC & PS2

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron