Zmień rozmiar tekstu  

Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Informacje na temat aktualnie rozgrywanych i zakończonych rajdów

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez Grzegorz Cyrek » Śr, 2 lut 2011, 14:36

Nie zgłosiłem się :cry: :|
Avatar użytkownika
Grzegorz Cyrek
Moderator, ZSS
 
Posty: 1817
Dołączył(a): 17 listopada 2007
Wiek: 26

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez FIA » Śr, 2 lut 2011, 15:12

Marioosz napisał(a):Podczas OS 10 rozwaliłem samochód,nie mogłem jechać i dałem zakończ. :mellow: Przeniosło mnie do systemu SupeRally i miałem 90 min na naprawę samochodu.Nacisnąłem dalej i mi pisze że ukończyłem turniej.Czyli rozumiem ze już nie mogę wrócić do rajdu?? ^_^ Dziękuję i pozdrawiam.


SR zawsze określone jest w Itinererze: Patrz "Serwis C".
R-EVOLUTION Team

Obrazek
Avatar użytkownika
FIA
Administrator, ZSS
 
Posty: 8535
Dołączył(a): 13 maja 2006
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Wiek: 39

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez DamianBoncela » Śr, 2 lut 2011, 16:11

Witam mam taki problem że nie moge zainstalowac Monteklan 099. Wyskakuje mi error i pisze : Installer integrity check has failed. Common causes include
incomplete download and damaged media. Contact the
installer's author to obtain a new copy.

More information at:
http://nsis.sf.net/NSIS_Error
Nie wiem co zrobić pomocy :angry:

-- Śr, 2 lut 2011, 16:47 --

Witam mam jeden mały problem. Nie moge zainstalować Montekland 0.99 . Jak mam juz instalkę to tam się ładnie wszystko wczytuje . Gdy dochodzi do wybierania folderu rbr przycisk instaluj nie jest aktyny . Poprostu nie da się go wcisnąc . POMOCY :huh:
Avatar użytkownika
DamianBoncela
 
Posty: 206
Dołączył(a): 02 listopada 2010
Lokalizacja: Skierniewice
Wiek: 20

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez Filip Piechocki » Śr, 2 lut 2011, 19:25

Prosze o uznanie requesta :) Did not start mam
Filip Piechocki
 
Posty: 40
Dołączył(a): 21 czerwca 2010
Wiek: 25

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez Grzegorz Cyrek » Śr, 2 lut 2011, 19:53

uznany
Avatar użytkownika
Grzegorz Cyrek
Moderator, ZSS
 
Posty: 1817
Dołączył(a): 17 listopada 2007
Wiek: 26

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez Filip Piechocki » Śr, 2 lut 2011, 21:51

Dzieki, cisne dalej :) Poki co i tak idzie mi lepiej niz poszlo w Rajdzie Polskim 2010 :P tendencja dobra - w Polskim 2011 bedzie jeszcze lepiej :)
Filip Piechocki
 
Posty: 40
Dołączył(a): 21 czerwca 2010
Wiek: 25

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez KIEROWCA Testowy » Śr, 2 lut 2011, 23:17

Czy możecie powtórzyć tego klasyka i założyć ten rajd jeszcze raz? ;) W nazwie rajdu dodany jest dwukropek przez co nie zapisują się powtórki, które są bardzo mi pomocne.
Obrazek
Avatar użytkownika
KIEROWCA Testowy
 
Posty: 450
Dołączył(a): 27 lutego 2007
Wiek: 0

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez FIA » Śr, 2 lut 2011, 23:45

:lamer: =====> Moja wina, tym razem ja "robiłem" nazwę turnieju :huh:
R-EVOLUTION Team

Obrazek
Avatar użytkownika
FIA
Administrator, ZSS
 
Posty: 8535
Dołączył(a): 13 maja 2006
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Wiek: 39

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez RZEMIENIEWSKI Bartosz » Cz, 3 lut 2011, 14:44

Ja w tym Polskim-klasykach to porażka. Na 1 oesie ok a na drugim jakoś to dziwnie wyglądało ale ok. ruszyłe dopiero na 10 oesie po SR z tego właśnie drugiego i na 10 byłem rostrzęsiony i dzwon. Ale podchodze do tego jako trening i WRSMP2011 to sie nie moze powtorzyć :przebij mur: Już na barbórce musze usiąść do tego na spokojnie. za bardzo sie spinam przed debiutem heheheh
Obrazek
http://tiny.pl/q17w7 Mój kanał YT
Avatar użytkownika
RZEMIENIEWSKI Bartosz
 
Posty: 739
Dołączył(a): 20 stycznia 2011
Lokalizacja: Biskupiec/ Olsztyn
Wiek: 19

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez CHOMA Krzysztof » Cz, 3 lut 2011, 18:02

Ja się oczywiście zapomniałem zapisać przez ogólny zapiernicz ostatnio;-/
Cóż , teraz będę już uważnie czuwał !
Avatar użytkownika
CHOMA Krzysztof
 
Posty: 1010
Dołączył(a): 17 sierpnia 2009
Lokalizacja: Rzeszów
Wiek: 21

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez JARZĘBOWSKI Paweł » Cz, 3 lut 2011, 21:00

Jak na ok trzy tygodnie przygody z Ryśkiem jestem zadowolony. Dojechałem do mety bez SR na dość dobrym jak dotąd miejscu. Na pewno spadnę dużo ale cieszę się, że zameldowałem się na mecie. 2011 kupno licencji i mam nadzieję pierwsze regularne starty. Pozdrawiam.
JARZĘBOWSKI Paweł
 
Posty: 135
Dołączył(a): 06 grudnia 2010
Wiek: 27

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez KLIMAS Adrian_o » Pt, 4 lut 2011, 00:35

Super rajd !!! odcinki cudne. 180 km/h pomiędzy drzewami aż ciarki na plecach przechodziły. i ta obawa zeby tylko nie popełnić błędu. była adrenalina :)) Tym bardziej że odcinki przejeżdżałem pierwszy raz w życiu. Jazda mega asekuracyjna. później postanowiłem troche przyspieszyć co zakonczyło się spinem ;/ Celem było ukończenie rajdu bez SR-a i udało się :) narazie tylko jurek Bogdanowicz przede mną... ale on jechał swój rajd :P
Chciałem podziękować ekipie E- Rajdy za wspaniały rajd. pomysł z klasykami trafiony w setke. Jest to dobre dla takich zawodników jak np ja, którzy chcą zacząć pierwszy sezon w WRSMP, poznać rywali itd. Już niemoge doczekać się barbórki :) powodzenia wszystkim :) DZIEKI E-RAJDY !!!!
Obrazek
KLIMAS Adrian_o
 
Posty: 499
Dołączył(a): 04 grudnia 2010
Lokalizacja: adres: Borowice 24 ,58-564 Sosnówka woj, Dolnośląskie
Wiek: 22

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez RZEMIENIEWSKI Bartosz » Pt, 4 lut 2011, 10:07

No to gratuluje tym bez SR. mi się to nie udało choć wydaje mi się że złapałem buga. jednak repy sie nie zapisują wiec nic nie udowodnie. ale to tylko trening wiec bez nerwow :) popłacze w spokoju :cry:
P.S Mam pytanie. Na barbórce będize używany snow mod czy snow france tylko?
Obrazek
http://tiny.pl/q17w7 Mój kanał YT
Avatar użytkownika
RZEMIENIEWSKI Bartosz
 
Posty: 739
Dołączył(a): 20 stycznia 2011
Lokalizacja: Biskupiec/ Olsztyn
Wiek: 19

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez PIEDA Dariusz » Pt, 4 lut 2011, 11:12

Fajnie mi się jechało - chociaż się rozwaliłem na 11 oesie. :wacko: Chciałem przejżeć powtórki a tu niespodziewanka - powtórek brak. :unsure: W katalogu z powtórkami jest tylko jeden plik tm_klasyki_cośtam 0kb. I nawet sobie nic nie pooglądam. Pech. :angry: Admini E-rajdy , świetny pomysł z tymi klasykami. Oby tak dalej. :spoko:
Oczekuj nieoczekiwanego
Avatar użytkownika
PIEDA Dariusz
 
Posty: 1113
Dołączył(a): 05 sierpnia 2007
Lokalizacja: Gorzyce
Wiek: 34

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez KUBICKI Patryk » Pt, 4 lut 2011, 13:33

RZEMIENIEWSKI Bartosz napisał(a):P.S Mam pytanie. Na barbórce będize używany snow mod czy snow france tylko?


na Barbórce będzie zapewne uzywany mod Barbórki Cieszyńskiej.
Obrazek
Avatar użytkownika
KUBICKI Patryk
 
Posty: 1289
Dołączył(a): 19 października 2009
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 28

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez RZEMIENIEWSKI Bartosz » Pt, 4 lut 2011, 14:12

:blink: ściągałem go i jak wypakowywuje to errora mam.... chyba go skasowali. Wstawi ktoś?
Obrazek
http://tiny.pl/q17w7 Mój kanał YT
Avatar użytkownika
RZEMIENIEWSKI Bartosz
 
Posty: 739
Dołączył(a): 20 stycznia 2011
Lokalizacja: Biskupiec/ Olsztyn
Wiek: 19

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez FIA » Pt, 4 lut 2011, 15:53

nic nie jest skasowane. wszystkie pliki sa na swoim miejscu.
R-EVOLUTION Team

Obrazek
Avatar użytkownika
FIA
Administrator, ZSS
 
Posty: 8535
Dołączył(a): 13 maja 2006
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Wiek: 39

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez KUBICKI Patryk » Pt, 4 lut 2011, 15:54

Sciągałem? Czyli nie sciagnales? Zrob to jeszcze raz, wszystko dziala, sprawdziłem przed chwila.
Obrazek
Avatar użytkownika
KUBICKI Patryk
 
Posty: 1289
Dołączył(a): 19 października 2009
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 28

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez TORZEWSKI Daniel » Pt, 4 lut 2011, 16:12

Już po rajdzie, 16 odcinków bez dzwona :wow: to nie w moim stylu.
Cel osiągnięty, meta bez SR jest.
Odcinki są świetne, szkoda że tylko Czesi mają patent na przerabianie odcinków i dodawanie ich jako nowe trasy.
Jeszcze raz dzięki organizatorom za cały sezon i za rajd!!!
Avatar użytkownika
TORZEWSKI Daniel
 
Posty: 145
Dołączył(a): 04 listopada 2007
Lokalizacja: Czeladź
Wiek: 29

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez BRODZICKI Jakub » Pt, 4 lut 2011, 16:58

TORZEWSKI Daniel napisał(a):Odcinki są świetne, szkoda że tylko Czesi mają patent na przerabianie odcinków i dodawanie ich jako nowe trasy.

Przecież to chyba dobrze, że są jako nowe trasy, a nie jakieś mody jak SnowFrance, które trzeba raz czy dwa razy w roku instalować żeby przejechać kilka rajdów :) Szkoda, że inne mody, np. asfaltowe, które widziałem, że zmieniają Rally GB na Rally Ireland nie wejdą na plugin jako nowe odcinki ale cóż... Takie moje zdanie ;)
kubabrodzicki.digart.pl
Avatar użytkownika
BRODZICKI Jakub
 
Posty: 1368
Dołączył(a): 22 kwietnia 2009
Lokalizacja: Przemyśl
Wiek: 18

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez RZEMIENIEWSKI Bartosz » Pt, 4 lut 2011, 17:17

KUBICKI Patryk napisał(a):Sciągałem? Czyli nie sciagnales? Zrob to jeszcze raz, wszystko dziala, sprawdziłem przed chwila.

EDIT: Dobra juz se poradzilem
Obrazek
http://tiny.pl/q17w7 Mój kanał YT
Avatar użytkownika
RZEMIENIEWSKI Bartosz
 
Posty: 739
Dołączył(a): 20 stycznia 2011
Lokalizacja: Biskupiec/ Olsztyn
Wiek: 19

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez TORZEWSKI Daniel » Pt, 4 lut 2011, 17:32

BRODZICKI Jakub napisał(a):
TORZEWSKI Daniel napisał(a):Odcinki są świetne, szkoda że tylko Czesi mają patent na przerabianie odcinków i dodawanie ich jako nowe trasy.

Przecież to chyba dobrze, że są jako nowe trasy, a nie jakieś mody jak SnowFrance, które trzeba raz czy dwa razy w roku instalować żeby przejechać kilka rajdów :) Szkoda, że inne mody, np. asfaltowe, które widziałem, że zmieniają Rally GB na Rally Ireland nie wejdą na plugin jako nowe odcinki ale cóż... Takie moje zdanie ;)


Pewnie że dobrze ze to osobne trasy, napisałem "szkoda że tylko Czesi mają patent", bo jakby inni wiedzieli jak to zrobić, to pewnie nowych tras byłoby o wiele więcej. Asfaltowa japonia, szutrowa fracja itd.
Avatar użytkownika
TORZEWSKI Daniel
 
Posty: 145
Dołączył(a): 04 listopada 2007
Lokalizacja: Czeladź
Wiek: 29

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez RZEMIENIEWSKI Bartosz » Pt, 4 lut 2011, 22:36

Chłopaki chyba jednak sam mod barbórki tu nie wystarczy :shock: wgrałem moda włączyłem Cote d'arbroz śniegu a ni nic nie ma tylko normalnie a opony kręca sie w miejscu jak na lodzie? Jakies sugestie
Obrazek
http://tiny.pl/q17w7 Mój kanał YT
Avatar użytkownika
RZEMIENIEWSKI Bartosz
 
Posty: 739
Dołączył(a): 20 stycznia 2011
Lokalizacja: Biskupiec/ Olsztyn
Wiek: 19

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez Konrad Tomaszewski » So, 5 lut 2011, 00:13

Trza było opony na śnieg założyć ;)
Avatar użytkownika
Konrad Tomaszewski
 
Posty: 677
Dołączył(a): 12 kwietnia 2009
Wiek: 1

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez BUCZKOWSKI Tomasz » So, 5 lut 2011, 00:20

Czasy słabe ,chyba 3 raz jade te os.Na początku setup nie ten,ale od 9 os moglbym jeszcze 15 pojechać.Rajdzik lajtowy niewiem co wszyscy piszą hard?A najlepiej się czyta wypowiedz Jurka na koniec rajdu.sorry bezmozg(a może Łukasz cie obiedzie)Nie cierpie takich....................................................................... :wsciekly:
Avatar użytkownika
BUCZKOWSKI Tomasz
 
Posty: 175
Dołączył(a): 28 października 2009
Lokalizacja: WROCŁAW
Wiek: 12

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez MAREK STABRAWA » So, 5 lut 2011, 01:42

BOGDANOWICZ jest cienki jak polsilver:) ta jego pewnosc sie juz skonczy ,są juz szybsi od niego z tego co widze ,także tomek nie denerwuj sie i bierz poprawke na tego koleśia :):)
Avatar użytkownika
MAREK STABRAWA
 
Posty: 36
Dołączył(a): 13 lipca 2009
Lokalizacja: Wrocław
Wiek: 32

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez Blonski Marcin » So, 5 lut 2011, 12:01

Witam wszystkich:) To będzie mój pierwszy rajd w S1600 na szutrze, oj będzie się działo, pościnamy troche drzewek:D
Avatar użytkownika
Blonski Marcin
 
Posty: 145
Dołączył(a): 24 grudnia 2008
Lokalizacja: Wołów
Wiek: 26

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez KAPITAN Sebastian » So, 5 lut 2011, 13:36

Ale zdziwko, dałbym sobie rękę uciąć, że zaraz po przeczytaniu newsa o koniecznym zgłoszeniu wszedłem na RBR Czech i się zgłosiłem w WRC, teraz patrzę i nie ma mnie na liście :rolleyes: Mówi się trudno :)
Janusz Kulig 19.X.1969 - 13.II.2004[*]Na zawsze...
Avatar użytkownika
KAPITAN Sebastian
 
Posty: 2586
Dołączył(a): 04 listopada 2006
Lokalizacja: Skoczów/Cieszyn
Wiek: 0

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez SNAJ Per » So, 5 lut 2011, 14:26

No to i ja pojechałem. Celem minimum była meta. Celem maksimum - bez SR. Minimum się udało, nawet jestem chwilowo 7. w klasie. Ale maksimum niestety nie, bo:
- raz na totalnie łatwym prawym trójkowym nie opanowałem podsterowności i delikatnie (ze 20km/h) cmoknąłem drzewko (2 OS z SR),
- na pierwszym OS'ie ostatniej pętli po hopie poleciałem prosto na pobocze i tam drzewo musiało poradzić sobie psychicznie ze 140km/h... :-D

W ten sposób ominęła mnie cała ostatnia pętla i uzbierałem 21 minut gratis. Szkoda. Liczyłem, że przejadę jak najwięcej i jak najlepiej poznam trasy. Najważniejsze, że mimo wszystko udało mi się opanować przemożną chęć zap...lania.

Tak, czy siak, rajd świetny! Trasy są tak piękne, jak trudne. Szczególnie Miłki mnie zachwyciły i przeraziły zarazem. Kto nawsadzał tyle drzew na poboczach!?! ;-)
if in doubt, flat out!
Avatar użytkownika
SNAJ Per
E-R Team, ZSS
 
Posty: 5185
Dołączył(a): 08 grudnia 2010
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 37

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez rozmart » So, 5 lut 2011, 15:35

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez DamianBoncela » Śr, 2 lut 2011, 15:11
Witam mam taki problem że nie moge zainstalowac Monteklan 099. Wyskakuje mi error i pisze : Installer integrity check has failed. Common causes include
incomplete download and damaged media. Contact the
installer's author to obtain a new copy.

More information at:
http://nsis.sf.net/NSIS_Error
Nie wiem co zrobić pomocy :angry:

-- Śr, 2 lut 2011, 16:47 --

Witam mam jeden mały problem. Nie moge zainstalować Montekland 0.99 . Jak mam juz instalkę to tam się ładnie wszystko wczytuje . Gdy dochodzi do wybierania folderu rbr przycisk instaluj nie jest aktyny . Poprostu nie da się go wcisnąc . POMOCY :huh:


Mam rowniez to samo Moze ktos jakis pomysl? Utknelem na pokazujacym sie bledzie :)
http://nsis.sf.net/NSIS_Error
rozmart
 
Posty: 22
Dołączył(a): 10 października 2009
Wiek: 0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Aktualny Rajd

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron