Zmień rozmiar tekstu  

Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Informacje na temat aktualnie rozgrywanych i zakończonych rajdów

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez Jan Wygachiewicz » Pn, 7 lip 2014, 14:04

A mi wyskakują runtime errory na obydwu i na dodatek na Ergo Arenie... :-(((
Avatar użytkownika
Jan Wygachiewicz
 
Posty: 601
Dołączył(a): 30 listopada 2011
Lokalizacja: Świdnica
Wiek: 16

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez ZMYSLOWSKI Marcin » Pn, 7 lip 2014, 18:52

Mi się wydaje że Peklo Snow i Peklo Snow II od 2012 przeszły update a mod jest do starszej wersji dlatego mamy problem.
Avatar użytkownika
ZMYSLOWSKI Marcin
 
Posty: 55
Dołączył(a): 18 kwietnia 2009
Wiek: 0

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez SNAJ Per » Pn, 7 lip 2014, 19:42

Poradzimy sobie. Fix w drodze. Trochę będzie druciarstwa, ale damy radę. ;)

EDIT: Fix dostępny! Szczegóły w sekcji AKTUALNY RAJD!
if in doubt, flat out!
Avatar użytkownika
SNAJ Per
E-R Team, ZSS
 
Posty: 5185
Dołączył(a): 08 grudnia 2010
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 37

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez Chrascina Mariusz » Pn, 7 lip 2014, 20:55

Pekla mi poszły z Fixem,ale z ROC2008 mam dalej to samo,czyli "runtime error" :)
##WHEEL STAND PRO VRT / CAMILOEXPRESS##
Avatar użytkownika
Chrascina Mariusz
 
Posty: 301
Dołączył(a): 03 lutego 2013
Lokalizacja: Cieszyn
Wiek: 32

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez SNAJ Per » Pn, 7 lip 2014, 20:57

Zmień pogodę na inną, niż rano.
if in doubt, flat out!
Avatar użytkownika
SNAJ Per
E-R Team, ZSS
 
Posty: 5185
Dołączył(a): 08 grudnia 2010
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 37

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez Marcin Marciniec » Wt, 8 lip 2014, 09:14

Ha e-rajdy team powinno zmienić nazwę na Creative e-Rally Solutions :lol:
Avatar użytkownika
Marcin Marciniec
 
Posty: 717
Dołączył(a): 12 lutego 2014
Lokalizacja: Gnojnica Wola
Wiek: 21

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez SNAJ Per » Wt, 8 lip 2014, 10:31

Mod do Lotosa 2012 jest zbyt fajny, żeby z niego zrezygnować tylko dlatego, że jakiś odcinek się objawił w nowej wersji. :P
if in doubt, flat out!
Avatar użytkownika
SNAJ Per
E-R Team, ZSS
 
Posty: 5185
Dołączył(a): 08 grudnia 2010
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 37

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez GAWRON Aleksander » Cz, 10 lip 2014, 11:23

Witam. :) To mój pierwszy rajd, męczyłem się wczoraj chyba z 3 godziny, ale nareszcie udało mi się i przejechałem prolog (z rolką :) ). Problem był taki, że na tym odcinku nie miałem pilota, tzn. było odliczanie, ale nie dyktował. :p Co mam na to poradzić?
GAWRON Aleksander
 
Posty: 3
Dołączył(a): 10 lipca 2014
Wiek: 17

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez GAWRON Aleksander » Cz, 10 lip 2014, 12:33

Po pierwszym odcinku mam status DNF, nie wiem co sie stało, pierwszy rajd w RBR i od razu takie problemy. Świetna gra, ale wymaga poświęceń. :D
GAWRON Aleksander
 
Posty: 3
Dołączył(a): 10 lipca 2014
Wiek: 17

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez DOMANUS Mariusz » Cz, 10 lip 2014, 13:38

Rozumiem że po odinstalowaniu moda trzeba będzie tylko przeinstalować trasę ROC 2008 ver. 1.2 ? Czy te pliki fixa automatycznie zostaną odinstalowane?
Avatar użytkownika
DOMANUS Mariusz
 
Posty: 282
Dołączył(a): 25 grudnia 2010
Lokalizacja: okolice Krakowa
Wiek: 34

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez SNAJ Per » Cz, 10 lip 2014, 15:04

DOMANUS Mariusz, ROC trzeba przeinstalować. Fix podmienia inny plik, niż oryginalnie podmieniał Mod, więc dezaktywacja moda go nie usunie. Reszta plików - zarówno Fixa, jak i samego Moda - zniknie ładnie sama.

GAWRON Aleksander, zainstalowałeś odpowiednio świeżą paczkę opisów do CoDriver'a? A skoro masz DNF, to pewnie się nie zameldowałeś po mecie tam, gdzie powinieneś był się zameldować. :P
if in doubt, flat out!
Avatar użytkownika
SNAJ Per
E-R Team, ZSS
 
Posty: 5185
Dołączył(a): 08 grudnia 2010
Lokalizacja: Warszawa
Wiek: 37

Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

Postprzez ProDriverPL » Cz, 10 lip 2014, 15:52

No nie ;( ! Mam DNF z tego względu na to że podczas wczytywania mapy na OS3 się sypło ;( ;(. Słyszałem w słuchawkach tylko jakiś dźwięk i już dalej mapa się nie chciała wczytać ;( A tak dobrze się jechało w S1600 ;( Da radę przywrócić mnie ?

EDIT: Przepraszam, moja wina nie sprawdziłem dokładnie, mam Did not start to SS 3. Wysłałem request'a, ale co się w nim pisze bo ja po prostu napisałem "Did not start to SS 3". :D
Ostatnio edytowano Cz, 10 lip 2014, 18:58 przez ProDriverPL, łącznie edytowano 1 raz
    DFGT|Win7 64|CPU: AMD FX-8320|GPU: Gigabyte Radeon HD 7850|RAM: 2x4GB Kingston HyperX|
    ProDriverPL
     
    Posty: 5
    Dołączył(a): 21 kwietnia 2014
    Wiek: 18

    Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

    Postprzez RUDZINSKI Pawel » Cz, 10 lip 2014, 18:39

    Jezeli nie masz DNS to nic nie da sie zrobic w tej kwestii
    Obrazek
    Avatar użytkownika
    RUDZINSKI Pawel
    Moderator, ZSS
     
    Posty: 3043
    Dołączył(a): 09 sierpnia 2007
    Lokalizacja: Warszawa/Kraków
    Wiek: 26

    Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

    Postprzez DOMANUS Mariusz » Pt, 11 lip 2014, 12:42

    Dlaczego po dezaktywacji moda i przeinstalowaniu ROC 2008 pojawia się runtime error gdy chcę uruchomić ten odcinek w porze dnia rano?Wiem że podczas używania moda należało zmienić na inna porę dnia,ale po dezaktywacji moda powinno chyba być wszystko ok,a nie jest :)
    Avatar użytkownika
    DOMANUS Mariusz
     
    Posty: 282
    Dołączył(a): 25 grudnia 2010
    Lokalizacja: okolice Krakowa
    Wiek: 34

    Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

    Postprzez RUBAJCZYK Michal » Pt, 11 lip 2014, 13:08

    Mi po dezaktywacji moda został SnowMod i trzeba było ręcznie się go pozbyć. Może jest z tym jakieś powiązanie. Swoją drogą - tak jest mod skonstruowany czy u mnie coś się po prostu pokićkało? :)
    Wheel Stand Pro VRT https://www.facebook.com/RSTeamvirtualrally?fref=ts Wheel Stand Pro VRT!
    Avatar użytkownika
    RUBAJCZYK Michal
     
    Posty: 338
    Dołączył(a): 15 czerwca 2011
    Lokalizacja: Godowa k/Strzyżowa
    Wiek: 22

    Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

    Postprzez SNAJ Per » Pt, 11 lip 2014, 14:05

    DOMANUS Mariusz, ROC 2008 w wersji 1.2 ma sam z siebie schrzanione "rano".

    RUBAJCZYK Michal, SM powinien się poprawnie odinstalować.
    if in doubt, flat out!
    Avatar użytkownika
    SNAJ Per
    E-R Team, ZSS
     
    Posty: 5185
    Dołączył(a): 08 grudnia 2010
    Lokalizacja: Warszawa
    Wiek: 37

    Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

    Postprzez DOMANUS Mariusz » Pt, 11 lip 2014, 14:28

    A to takie buty :P To wychodzi na to że nie wchodziłem na ROC po zainstalowaniu nowszej wersji :P
    Avatar użytkownika
    DOMANUS Mariusz
     
    Posty: 282
    Dołączył(a): 25 grudnia 2010
    Lokalizacja: okolice Krakowa
    Wiek: 34

    Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

    Postprzez Bartosz Hofman » Pt, 11 lip 2014, 17:33

    Proszę o uznanie requesta, runtime error na ładowaniu pekla
    TRITON RALLY TEAM
    Avatar użytkownika
    Bartosz Hofman
     
    Posty: 138
    Dołączył(a): 04 maja 2012
    Wiek: 28

    Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

    Postprzez KRUSZ Piotr » Pt, 11 lip 2014, 22:31

    Proszę o requesta, DNS to SS 4. Wyskoczył mi podczas ładowania 4 odcinka "runtime error" :( Czy powodem jest zła pogoda w "TrackSettings"???
    Obrazek
    Avatar użytkownika
    KRUSZ Piotr
     
    Posty: 198
    Dołączył(a): 28 października 2007
    Lokalizacja: Mieroszów (koło Wałbrzycha)
    Wiek: 27

    Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

    Postprzez SNAJ Per » So, 12 lip 2014, 13:18

    Powodem jest zapewne brak postawionego fixa.

    P.S. Wszystkie requesty uznane.
    if in doubt, flat out!
    Avatar użytkownika
    SNAJ Per
    E-R Team, ZSS
     
    Posty: 5185
    Dołączył(a): 08 grudnia 2010
    Lokalizacja: Warszawa
    Wiek: 37

    Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

    Postprzez ProDriverPL » So, 12 lip 2014, 16:54

    Podpowiedzcie mi jak mam znaleźć teraz ten rajd bo wyszukiwarce go nie ma. Odpalałem kilka razy ryśka i nie znalazłem.
      DFGT|Win7 64|CPU: AMD FX-8320|GPU: Gigabyte Radeon HD 7850|RAM: 2x4GB Kingston HyperX|
      ProDriverPL
       
      Posty: 5
      Dołączył(a): 21 kwietnia 2014
      Wiek: 18

      Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

      Postprzez Bartosz Hofman » So, 12 lip 2014, 19:01

      Fix miałem postawiony mimo to był error.
      TRITON RALLY TEAM
      Avatar użytkownika
      Bartosz Hofman
       
      Posty: 138
      Dołączył(a): 04 maja 2012
      Wiek: 28

      Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

      Postprzez BUCZEK Lukas » N, 13 lip 2014, 09:35

      Pierwsza wieksza jazda po ponad 6tygodniach abstynencji od Rysia.

      Wnioski: Trabant byl z plastiku ... Fabia WRC z papieru :rotlf:

      Zabawa byla super tylko kierowca byl mniej super. Czeste rolady powodowaly, iz auto sie czolgalo. Kiedy ato bylo ok to mozna bylo fajne boczury postawic :P

      Dzieki wszystkim za zabawe!
      Avatar użytkownika
      BUCZEK Lukas
      E-R Team, ZSS
       
      Posty: 1526
      Dołączył(a): 14 stycznia 2010
      Lokalizacja: przed kompem :-)
      Wiek: 99

      Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

      Postprzez FIOLEK Jakub » N, 13 lip 2014, 12:24

      Proszę o uznanie requesta (Did not start to SS 5). Dzięki
      Obrazek
      Avatar użytkownika
      FIOLEK Jakub
       
      Posty: 262
      Dołączył(a): 28 sierpnia 2012
      Lokalizacja: Godowa k/Strzyżowa
      Wiek: 23

      Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

      Postprzez Mateusz PRZYSZLAKOWSKI » N, 13 lip 2014, 17:03

      Proszę o uznanie requesta Did not start to SS4. Podejrzewam że dalej się tak będzie robić. wiece jak temu zaradzić ?:)
      Avatar użytkownika
      Mateusz PRZYSZLAKOWSKI
       
      Posty: 105
      Dołączył(a): 22 grudnia 2013
      Lokalizacja: Cieszyn
      Wiek: 21

      Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

      Postprzez GAWRON Aleksander » N, 13 lip 2014, 19:26

      Proszę o uznanie reuesta (Did not start to SS4).
      GAWRON Aleksander
       
      Posty: 3
      Dołączył(a): 10 lipca 2014
      Wiek: 17

      Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

      Postprzez Adrian Starnberger » N, 13 lip 2014, 20:45

      Dla mnie Rajd Nawet sie nie zaczął ... bo już 1 odcinku miałem problem z kierownicą wciskałem gaz i nic .....Myślałem ze se pojadę na luzie ale no cóż :przebij mur: .... bywa :) Czekamy na Rajd Polski !!!
      Adrian Starnberger
       
      Posty: 167
      Dołączył(a): 09 marca 2012
      Wiek: 16

      Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

      Postprzez KUDŁA Mateusz » N, 13 lip 2014, 22:28

      Requesty wysłane do 20.00 uznane, wszystkie.
      Mistrzów prostej pozdrawia pierwszy zakręt.
      Avatar użytkownika
      KUDŁA Mateusz
      Moderator, ZSS
       
      Posty: 4693
      Dołączył(a): 01 września 2007
      Lokalizacja: Wyżne k/Rzeszowa
      Wiek: 0

      Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

      Postprzez ZBYDNIEWSKI Maciej » Pn, 14 lip 2014, 11:10

      dyskusja ogólna, ale pozwolę sobie zadać to pytanie - dlaczego nie mogłem wybrać samochodu innego niż Pug A5? co prawda właśnie nim chciałem pojechać, ale pytanie jest raczej z myślą o przyszłości, jak już opanuję A5 i zdecyduję się na starty w wyższej klasie ;]
      Avatar użytkownika
      ZBYDNIEWSKI Maciej
       
      Posty: 23
      Dołączył(a): 27 lipca 2010
      Wiek: 27

      Re: Klasyki WRSMP - Ogólna dyskusja

      Postprzez SNAJ Per » Pn, 14 lip 2014, 11:14

      Jedziesz tym autem, którym się zgłosiłeś do rajdu.
      if in doubt, flat out!
      Avatar użytkownika
      SNAJ Per
      E-R Team, ZSS
       
      Posty: 5185
      Dołączył(a): 08 grudnia 2010
      Lokalizacja: Warszawa
      Wiek: 37

      Poprzednia stronaNastępna strona

      Powrót do Aktualny Rajd

      Kto przegląda forum

      Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

      cron