Dopiero teraz udało mi się podjąć ostateczną decyzję: koszulek raczej nie będzie :-(
Sprawy związane z awarią serwera a później inne rzeczy spowodowały że mamy około tygodnia spóźnienia na wszystkich frontach, z koszulkami także. Po części jest to mój błąd że dopiero dzisiaj po południu wpadłem na rozwiązanie które zapewniło by nam koszulki na Polskim, niestety jest już za późno.
Z drugiej strony nie wiedziałem że mogę wykonać część zamówienia teraz a część później, czyli pozbierać tylko zamówienia na koszulki dla osób jadących na Polski i tylko te koszulki sprowadzić.
To co jest napisane poniżej jest już raczej nieaktualne gdyż pisałem to po południu, a po przemyśleniu stwierdziłem że raczej się to nie uda, ale jeśli do środy do 23:00 zbierze się odpowiednia ilość zamówień na pierwszą partię to spróbuję przekonać producenta by się podjął, jednak jest ona bardzo mała.=====================
Zamówienia koszulek z odbiorem osobistym na Rajdzie Polski: Dotyczy tylko i wyłącznie koszulek które będą odebrane na rajdzie!Te koszulki zamawiamy tylko przez Forum przez wpisanie posta w tym temacie.
TYLKO POWAŻNE ZAMÓWIENIA !!!
Jeśli ktoś nie wie czy będzie, czy odbierze itp. niech nie zamawia!!!
Płatność gotówką na miejscu przy odbiorze.
Dane koszulek:
http://www.e-rajdy.pl/index.php/sklep.h ... egory_id=6Dane koszulek Polo:
http://www.e-rajdy.pl/index.php/sklep.h ... .tpl&pop=0UWAGA WAŻNE !!!!!!
Podaj jasno i czytelnie kolory, rozmiary i ilość zamawianych koszulek.
Nie trzeba podawać fasonu, domyślnie wyprodukowana zostanie koszulka męska, w przypadku damskich należy fason podać.
Schemat:
1x Polo czerwony / XL
1x koszulka czarny / L
1x koszulka czarny / S / damski
itd.
E-RAJDY.PL nie gwarantuje że zamówienia zostaną zrealizowane, zależy to od kilku czynników, m.in ilości, szybkości i jakości waszych zamówień. W przypadku niepowodzenia przy produkcji tej partii, wszystkie zamówienia zostaną anulowane i będzie trzeba je złożyć ponownie w sklepie w normalnym trybie wysyłkowym. Zastrzegamy sobie możliwość odrzucenia zamówienia, jeśli osoba składająca będzie dla nas niepewna.