Moderator: STENER Paweł
BIELECKI Mateusz napisał(a):A ja niestety muszę pożegnać się z moją największa zdobyczą punktową i najlepszą pozycją w wirtualnym rajdzie jaką kiedykolwiek zająłem..... Ale ze mnie ciota. Kumpel (DUNAL Sylwester) jechał po mnie Świdnicki na moim kompie rajd i repy do 13 oesu się nadpisały. Można to sprawdzić po IP. Byłem przekonany, że powtórki się nie zapiszą bo jest inna data i godzina chodź tur ten sam.
Na pewno to nie przejdzie, ale kieruję pytanie do ZSS: Czy mógłbym wysłać repa z oesu 14 zamiast 11? To ten sam oes, tyle ze pętlę później.... Jak nie to trudno, będę miał nauczkę na przyszłość.
CEBULSKI Przemek napisał(a):Dzwonek na pierwszym odcinku. Krotko mówiąc dobrze żarło i zdechło. Dupsko mi odjechało w lesie przed metą i udało by się to wyprowadzić gdyby nie... drzewoSzkoda, mój domowy rajd a skaszaniony po całości. Jechałem spokojnie, tak jak sobie założyłem, ale takiego czegoś się nie spodziewałem nawet w najczarniejszych snach. Cóż, bywa
Zabawa była dobra, tylko troszkę krótka a o to w tym wszystkim tak naprawdę chodzi
Świetny mod, szacunek dla autora, kosteczkę walimską zdołałem przejechać więc jest jakiś pozytyw
Emocje - realistyczne!
STENER Paweł napisał(a):Z tego co widzę kilka osób nie ukończyło rajdu przez 24 i mają nie przyznane punkty. Pewnie będą jeszcze korekty więc wyniki w klasyfikacjach zespołowych nieco się zmienią. Póki co WRC Team jest na miejscu 2. Gratulacje chłopaki
.
Michal Podsiadlo napisał(a):Czas na nagrody:
ABU DHABI Looser of the Rally - Michał Podsiadło, za debilne stracenie 40s i przegranie pozycji o 0,04s
ABU DHABI Świr of the Rally - Marcin Gwiżdż, za bezczelne wygrywanie z managerem swojego teamu o 0,04s
ABU DHABI P...b of the Rally - Michał Podsiadło, za wykręcanie PB na przedostatnim odcinku ponad 100km rajdu.
ABU DHABI Pink of the Rally - znowu ja. Za kolor auta.
Michal Podsiadlo napisał(a):No i pojawił się Gwiżdż, który zrobił chyba sobie ze mnie jaja. Prostując wpowiedź PKC'a - przegrałem o 1/5 mrugnięcia okiem... 106km scigania i 0,04s różnicy (czyli jakieś 50-60cm na mecie Hradka)... Kosmos
ABU DHABI Świr of the Rally - Marcin Gwiżdż, za bezczelne wygrywanie z managerem swojego teamu o 0,04s
BOROWY Gabriel napisał(a):Michal Podsiadlo napisał(a):Czas na nagrody:
ABU DHABI Looser of the Rally - Michał Podsiadło, za debilne stracenie 40s i przegranie pozycji o 0,04s
ABU DHABI P...b of the Rally - Michał Podsiadło, za wykręcanie PB na przedostatnim odcinku ponad 100km rajdu.
ABU DHABI Pink of the Rally - znowu ja. Za kolor auta.
ABU DHAMI Debil of the Rally - Gabriel Borowy, z gipsem na nodze i pękniętą rzepką (to dzisiaj dopiero wyszło) - skończyło się jak narazie na punkcji łącznie 58ml krwi![]()
Ale dwa drugie miejsca na oesach w N4!
Paweł Kaluscha napisał(a):Zastanawiam się natomiast co się dzieje z Mr.Kołodziejem -wicemistrzem Polski!
Zastanawiam się natomiast co się dzieje z Mr.Kołodziejem -wicemistrzem Polski!
Gdzie Pan Ginter? o Byrdym Filipie nie wspomnę...
Panowie co jest grane?
Michal Podsiadlo napisał(a):
Kamil - jednoosobowa komisja teamu (ja) rozpatruje sprawe Marcina, pod uwagę jest brana kara 10 lat na Sybirze lub karna "Rakieta" na boku auta Marcina na rajdzie Mazowieckim
GWIZDZ Marcin napisał(a):No , teraz to się zaczeło ściganie !Enka to enka - kocham to !
![]()
Lukasz Bednarz napisał(a):Na chwile obecną oprócz repa Mateusza Bieleckiego (którego już pewnie nie będzie) brakuje następujących powtórek:
- BORSUK Bartek - OS9
Pawel Lizakowski napisał(a):GWIZDZ Marcin napisał(a):No , teraz to się zaczeło ściganie !Enka to enka - kocham to !
![]()
Publicznie piszę że jestem zawiedziony postawą Marcinato co, w WRC nie było walki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości